No SSO cookie

OMV a lansat în România o motorina speciala de iarna

voteaza
(0/ 0)
OMV a lansat în România o motorina speciala de iarna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

OMV a lansat, începând de joi, 6 noiembrie, în reţeaua de benzinării din România, motorina Alpine Diesel, special creată pentru anotimpul rece, disponibilă la pompe la preţul de 22.690 de lei/litru.

 
 
[poza1s]Alpine Diesel conţine un aditiv special pentru iarnă, COLDEX, care scade punctul de îngheţare al carburantului de la minus 15 grade C, la minus 22 grade C. În plus, aditivul îmbunătăţeşte performanţele motorului şi asigură un consum redus de ulei şi motorină. OMV Alpine Diesel reuneşte cele două tipuri de motorină oferite de compania austriacă, Euro Diesel Euro 3 şi Super Diesel Euro 4, prima dintre acestea fiind deja disponibilă în toate cele 56 de staţii OMV din România, cealaltă urmând să fie introdusă până la sfârşitul acestei luni. [poza2s]"Aditivul COLDEX este folosit de OM doar în perioada rece a anului, odată cu îcălzirea timpului el urmând a fi scos. Costuile adiacente pentru introducerea acestui aditiv sunt de 500 lei per litru, însă sunt incluse în preţul final al carburantului", a declarat sit-ului www.masini.ro, directorul general OMV România, Rainer Schlang,. Oficialul OMV a adăugat că societatea pe care o conduce va continua extinderea sa pe piaţa autohtonă, având în plan depăşirea numărului de 60 de benzinăii până la sfârşitul anului. În viitor, până în 2008, OMV are în plan construirea a 110 staţii de distribuţie, precum şi dublarea investiţiilor la 160 de milioane de euro. Tot până în 2008, OMV intenţionează să îşi dubleze activitatea sa în Europa de Est, mizând pe o cotă de 20% din piaţă, faţă de 10% în prezent, pe majorarea numărului de benzinării de la 1.232 la 2.000, şi pe dublarea volumelor vândute de la 8 la 16 milioane de tone.

 

Cuvinte cheie:
OMV |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1663 :: 22.12MB