No SSO cookie

OMV România a lansat un program de training

voteaza
(0/ 0)
OMV România a lansat un program de training
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toţi angajaţii companiei OMV Romania au intrat într-un program de training, obiectivele vizate fiind mai buna înţelegere a nevoilor clienţilor prin contactul cu aceştia, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Acest program a fost inaugurat, la sfârşitul lunii mai, de Rainer Schlang, director general OMV Romania, care a servit mai mulţi clienţi ai staţiei de benzină OMV Aerogării. În perioada următoare, este foarte posibil ca o parte din clienţii staţiilor OMV Aerogarii şi Bellu să fie serviţi de către angajati şi directori OMV din toate departamentele companiei. Participanţii la training vor lua contact direct cu clienţii, vor lucra cu sistemul de management al produselor din staţie, vor cunoaşte lista de control a staţiei şi activităţile importante de back-office. [poza2s]OMV a mai anunţat şi rezultatele financiare pentru primul trimestru, raportând o creştere a profitului operaţional cu 81%, la 145 milioane de euro, faţă de 80 de milioane de euro, în aceeaşi perioadă a anului precedent. În plus, venitul net al companiei s-a majorat cu 135%, la 94 milioane de euro, comparativ cu 40 milioane de euro înregistrate în intervalul similar de anul trecut. Vânzările companiei din primul trimestru al acestui an au fost cu 12% mai bune faţă de anul trecut, situându-se la un volum de 1.792 milioane de euro, în principal datorită profitului obţinut de către departamentele Explorare şi Productie şi Marketing - Prelucrare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2037 :: 17.76MB