No SSO cookie
Nissan Design Europe are un nou studio pentru cercetarea culorilor si tapiteriilor
Noutati-auto

Nissan Design Europe a inaugurat un nou studio pentru cercetarea culorilor, tapiţeriilor şi interioarelor de automobile în sediul central din Paddington, din centrul Londrei. Un număr de 7 design-eri sunt dedicaţi acestei activitaţi de cercetare şi productie pentru vehicule, informează un comunicat al Renault România, importator al mărcii Nissan în România.

Imagini (0) Data: 25 November 2003 Comentarii (0)

Nissan recheama pentru verificare 2,55 milioane de masini
Noutati-auto

Nissan Motor Co. a anunţat miercuri că va rechema în service un număr de 2,55 milioane de autoturisme din întreaga lume din cauza unui defect la motor, costurile aferente acestei operaţiuni ridicându-se între 138-148 milioane de dolari, potrivit Automotive News.

Imagini (0) Data: 30 October 2003 Comentarii (0)

Vânzari mondiale în crestere pentru Toyota, Nissan si Honda
Noutati-auto

Cei mai mari trei constructori auto japonezi, Toyota, Nissan şi Honda au înregistrat o majorare a producţiei mondiale în luna septembrie, în raport cu luna similară de anul trecut, potrivit sitului autoactu.com.

Imagini (0) Data: 28 October 2003 Comentarii (0)

Vânzarile Nissan Europa au atins cea mai înalta cota de la înfiintare în luna septembrie
Noutati-auto

Nissan Europa a înregistrat în luna septembrie cele mai bune vânzări de la înfiinţarea sa, cumulând un efectiv de 57.044 unităţi, cu 20% mai mult faţă de luna similară a anului trecut, informează Renault România, companie care a preluat în acest an, importul şi distribuţia mărcii Nissan pe piaţa românească.

Imagini (0) Data: 9 October 2003 Comentarii (0)

Carl Ghosn ar putea fi conducatorul unic al aliantei Renault-Nissan
Noutati-auto

Începând din anul 2005, Renault şi Nissan vor împărţi un singur executiv, şi acest conducător al alianţei nu va împărţi puterea cu nimeni altcineva se artă Automotive News Europe, preluând o informaţie a unui cotidian francez.

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Standurile Renault si Nissan de la SIAB 2003 au adus 285 de cumparatori
Noutati-auto

Renault Romania, importator al mărcilor Renault şi Nissan pe piaţa autohtonă, a înregistrat un succes deosebit cu ocazia Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti, totalizând un număr de 285 de comenzi, numai cu ocazia acestui eveniment.

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Nissan va comercializa modelul Renault Kangoo
Noutati-auto

Nissan va comercializa începând din octombrie, vehiculul utilitar de talie mică al companiei Renault, Kangoo, care, la marca Nissan va fi denumit Kubistar, informează site-ul autoactu.com.

Imagini (0) Data: 23 September 2003 Comentarii (0)

Actiunile Renault cresc în conformitate cu încrederea acordata partenerul Nissan
Noutati-auto

Acţiunile companiei franceze Renault au crescut în această săptămână cu peste 3,7%, până la cea mai mare valoare din ultimele 16 luni, fiind impulsionate de o evoluţie similară înregistrată de partenerul sau japnez Nissan Motor Co.

Imagini (0) Data: 18 September 2003 Comentarii (0)

Nissan Titan 2004 se va lansa în decembrie
Noutati-auto

Inspirat de Toyota Tundra, Nissan va lansa un nou model de camionetă în decembrie, denumit Titan, compania fiind pregătită să îşi creeze un drum sigur în segmentul vehiculelor full-size truck, informează AutoWeek.

Imagini (0) Data: 27 August 2003 Comentarii (0)

Nissan Dunahawk dezvaluie calea viitorului pe segmentul SUV
Noutati-auto

Odată cu lansarea sa la Salonul Auto de la Frankfurt, la începutul lui septembrie, noul concept Nissan Dunehawk se pregăteşte să pună temelia unei noi imagini şi al unui nou design pe segmentul SUV, informează autoweb.com.au.

Imagini (0) Data: 13 August 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0770 :: 15.35MB