No SSO cookie

Nissan Titan 2004 se va lansa în decembrie

voteaza
(0/ 0)
Nissan Titan 2004 se va lansa în decembrie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Inspirat de Toyota Tundra, Nissan va lansa un nou model de camionetă în decembrie, denumit Titan, compania fiind pregătită să îşi creeze un drum sigur în segmentul vehiculelor full-size truck, informează AutoWeek.

 
 
[poza1s]Nissan a cheltuit mai mult de 2 milioane de dolari numai pentru studii de piaţă, neincluşi în investiţia de 1,43 miliarde de dolari, pentru construcţia unei noi fabrici de asamblare a modelului, situată în Canton, statul Mississippi din Statele Unite. Nissan au testat modelul pe terenurile accidentate din Utah, au urcat stâncile din Arizona, au călătorit pe drumurile de ţară şi prin preerie în Idaho, pentru a se descurca apoi cu zăpezile din Michigan’s Upper Peninsula. Rezultatele arată că noul Titan este gata să schimbe opţiunea multora dintre cei care optează pentru o camionetă gata de acţiune. [poza2s]Un aspect în plus pentru Titan a fost faptul că Nissan s-a adaptat cerinţelor pieţei americane, creând o maşină mai mare, cu un motor mai puternic, spre deosebire de concurentul direct Toyota Tundra, care nu este un truck full-size. De altfel, dimensiunile lui Titan sunt similare cu ale liderului de piaţă, întotdeauna cel mai bine vândut truck american, Ford F-150. Aspectul lui Titan este simplu, cu linii clasice, simple fără stilizări în stilul Dodge Ram. Evoluţia aspectului său se aseamănă cu aceea a modelelor Volvo, după renunţarea la stilul de tip cutie, pătrăţos, pentru a se alătura concurentelor BMW, Mercedes şi Audi. [poza3s]În interior, liniile sale sunt simple şi concise, pentru a da aspect de spaţiozitate şi aerisire. Directorul deplanificare produs, Larry Dominique, le-a comunicat designerilor că toate instrumentele de bord trebuie să fie uşor de operat, chiardacă persoana de la volan este îmbrăcată în costum de muncă greu din piele. Astfel, toate comenzile vehiculului sunt prietenoase, iar fotoliile sunt spaţioase şi confortabile ca patul de acasă. Mai mult, în partea din spate a scaunelor, în prelungirea caroseriei, este un compartiment destinat dormitului, cu un pat adevărat. La acestea se adaugă multitudine de sisteme modulare, adaptate pentru cărat barcă de tip caiac, biciclete, cutii de scule şi alte dispozitive în funcţie de utilizarea vehiculului. [poza4s]Motorizarea Titan include un propulsor nou, de 5,6 litri, dinn aluminiu, de tip DOHC - V8 care produce 305 CP la 4900 rpm. Acesta este conectat la o transmisie automatică în 5 trepte, prezentă la toate modelele. Titan este disponibil în variante 2X4 şi 4X4, precum şi în trei versiuni de echipare, la care se adaugă două variante de carosare, cu cabină normală şi cabină extralargă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2003 :: 19.25MB