No SSO cookie

BMW intentioneaza o crestere a vânzarilor de pe piata româneasca

voteaza
(0/ 0)
BMW intentioneaza o crestere a vânzarilor de pe piata româneasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Bavaria, importator oficial al mărcilor BMW, Rover, Land Rover, Mini şi MAN, estimează o creştere de cel mai puţin 30% a vânzărilor sale pentru marca BMW, în acest an, comparativ cu cele de anul trecut, când au fost înregistrate 338 de maşini livrate, a declarat site-ului www.masini.ro, directorul de vânzări al companiei, Mihai Niţulescu.

 
 
[poza1s]Un aport la creşterea acestor vânzări îl vor da noile modele ale companiei care vor intra pe piaţă în acest an, adică limuzina din Seria 7, 760i, şi roadsterul sport Z4, pregătite pentru această primăvară, precum şi modelele din Seria 6 şi X3, care vor fi disponibile din toamnă.
BMW 760 i este, potrivit opiniei specialiştilor, poate chiar cel mai avansat automobil din punct de vedere tehnologic. Alături de designul exterior şi de performanţele motorului, confortul interior şi tehnologia fac ca acest model să fie considerat drept una dintre cele mai desirabile maşini, chiar dacă preţul nu permite decât unor privilegiaţi să se bucure de farmecele ei.
Între diferitele dotări obişnuite, de care dispune orice maşină de lux, precum ABS, control al direcţiei, tracţiunii sau stabilităţii, pilot automat, climatronic, airbaguri, 760i aduce un plus de confort şi siguranţă datorită noilor sisteme aplicate.
Spre exemplu, noul sistem ATM permite alegerea optimă a sistemului de transmisie, de tip Steptronic, pentru condusul manual sau automat.
[poza2d]De asemenea, cheia cu telecomandă şi memorie controlează setările sistemului de climatizare şi ale sistemului audio, reglându-le în funcţie de persoana care conduce.
O altă noutate o constituie un sistem de control al presiuni din roţi, care prezintă diferite opţiuni de presiune în funcţie de anotimp şi starea drumului, astfel încât consumul să fie cât mai redus, iar confortul pasagerilor să nu fie afectat.
Cel mai puternic dintre modelele seriei 7, 760i dispune de un motor cu 12 cilindri în V, care dezvoltă 445 CP. Preţul fără taxe al acestui model începe de la 97.000 de euro, crescând în funcţie de dotări.
[poza3s]BMW Z4 este un roadster sport de două locuri, decapotabil, despre care se spune că este maşina cu cel mai rapid sistem de capotare/decapotare, operaţia având loc în mai puţin de 10 secunde.
Modelul este disponibil pentru comenzi începând din această lună, urmând ca livrările să se facă în luna mai, preţul de pornire fiind de 28.000 de euro. Oficialul companiei ne-a precizat că previziunile de vânzări, pe piaţa românească, pentru acest model, sunt de minim 20 de unităţi în acest an.
BMW Z4 dispune standard de sisteme precum Controlul Dinamic al Stabilităţii (DSC) şi Control Dinamic al Tracţiunii (DTC) care permite şoferului să îşi seteze sistemul DSC la stilul propriu de conducere.
[poza4d]De asemenea, Z4 este primul BMW cu servodirecţie asistată electronic, în locul celei hidraulice, care se potriveşte perfect cu caracterul dinamic, agil al maşinii. La Z4 există, pentru moment, două variante de motorizare, de 2,5 litri cu 141 kW/192 CP la 6000 rotaţii/min şi de 3 litri cu 170 kW/231 Cp la 5900 rotaţii/min. Performanţele motoarelor ne indică o super maşina sport, capabilă de o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 7 şi respectiv 5,9 secunde, cu viteze maxime de 235 şi respectiv 250 km/h.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1849 :: 22.1MB