No SSO cookie
Simona Halep devine ambasador Mercedes-Benz în România
Noutati-auto

Acordul marchează debutul campaniei Mercedes-Benz România dedicată celei de-a 50-a aniversări a AMG, vârful de lance al concernului în materie de performanțe sportive

Imagini (0) Data: 21 March 2017 Comentarii (0)

Primul diesel de serie cu patu turbine vine pe BMW Seria 7
Noutati-auto

Motorul pentru BMW 750d xDrive şi BMW 750Ld xDrive dezvoltă o putere maximă de 400 CP, un cuplu maxim de 760 Nm și este primul diesel de serie cu patu turbine şi cu cel mai bun raport putere cilndree şi cuplu cilindree din lume

Imagini (0) Data: 17 May 2016 Comentarii (0)

ANALIZĂ: Mercedes-Benz Clasa E 2016 W213
Noutati-auto

A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200. · A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.

Imagini (0) Data: 9 March 2016 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România lansează cea de-a șaptea ediție a programului național ”Testul gratuit de lumini”
Noutati-auto

Toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia gratuit de verificarea şi reglarea luminilor exterioare.

Imagini (0) Data: 9 November 2015 Comentarii (0)

EDIȚIE SPECIALĂ: Audi A5 DTM selection
Noutati-auto

Cu ediția specială Audi A5 DTM selection, Audi aduce pe șosea senzația trăită pe circuitele DTM.

Imagini (11) Data: 14 October 2015 Comentarii (0)

PRIM CONTACT: Noile SUV-uri Mercedes-Benz
Noutati-auto

Am avut ocazia de curând să testăm noile modele lansate de către cei de la Mercedes-Benz într-un eveniment special, realizat sub sloganul ”Cucerește orice drum!” și care a beneficiat de un program foarte bine ales, care a inclus atât porțiuni de autostradă sau drum național în linie dreaptă, drumuri puternic virajate și cel mai așteptat moment de către toți participanții, o porție completă de drumuri off-road cu peisaje ce îți taie răsuflarea.

Imagini (17) Data: 29 September 2015 Comentarii (0)

Mitsubishi ASX este disponibil acum cu noul motor Diesel 1.6 EURO 6
Noutati-auto

Prezentat în România, în premieră, la jumătatea anului 2010, Mitsubishi ASX este disponibil acum și cu motorizarea 1.6 Diesel EURO 6.

Imagini (0) Data: 4 August 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz GLE Coupe, prețurile pentru România
Noutati-auto

Mercedes-Benz a combinat două segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul său propriu, pentru a crea un nou model, Mercedes-Benz GLE Coupe. GLE Coupe poate fi comandat și în România, la prețuri începând de la 70.370 Euro, inclusiv TVA.

Imagini (38) Data: 7 April 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a întȃlnirii de Cupa Davis dintre Romȃnia şi Israel
Noutati-auto

Între 6-8 martie, la întâlnirea de Cupa Davis România – Israel, de la Sibiu, Mercedes-Benz Romȃnia, cu sprijinul Ţiriac Auto, a pus la dispoziţia organizatorilor şi jucătorilor mai multe modele Clasa C, Clasa E, Clasa M și Noul Vito.

Imagini (5) Data: 10 March 2015 Comentarii (0)

Opel anunță producția unui nou SUV la Rüsselsheim
Noutati-auto

În timpul celei de-a doua vizite în Germania din acest an, Mary Barra, CEO General Motors, a anunțat considerabile investiții suplimentare. Barra a confirmat că un nou model va fi produs la sediul istoric al Opel, în Rüsselsheim, până la sfârșitul deceniului.

Imagini (2) Data: 2 December 2014 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2301 :: 19.06MB