No SSO cookie
Topul celor mai bune masini de familie
Noutati-auto

Va prezentam astazi un top al celor mai bune masini de familie. Toate vehiculele pe care vi le prezentam pot fi achizitionate si in Romania. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (21) Data: 3 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Ce se intampla cand confunzi pedalele masinii
Noutati-auto

Un american a confundat pedalele masinii sale iar deznodamantul nu a fost unul tocmai fericit. Daca sunteti curiosi sa vedeti ce s-a intamplat, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 24 June 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Liniute cu masini de peste 1000 CP in cadrul unui eveniment din Moscova
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti niste curse interesante, intre niste adevarati bolizi. Caii putere sunt cei ce dicteaza totul in cadrul acestor materiale video. Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce e vorba, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 19 June 2012 Comentarii (0)

Editorial: Opriti masacrarea masinilor!
Editoriale

De cate ori o masina este vopsita in roz, mov, sau moz, se mai naste un exemplar din Hello Kitty, iar masina moare in chinuri de rusine.

Imagini (2) Data: 5 June 2012 Comentarii (0)

FOTO: Fete si masini la Worthersee GTI Tour 2012 (Partea a 2-a)
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o alta serie de imagini cu fetele si masinile de la Worthersee GTI Tour 2012. Avem pentru voi o galerie ampla si de inalta calitate. Stiti ce aveti de facut mai departe.

Imagini (26) Data: 18 May 2012 Comentarii (0)

FOTO: Fete si masini la Worthersee GTI Tour 2012
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti imagini cu fete frumoase si cu masini. O combinatie excelenta am putea spune. Pozele au fost facute la celebrul eveniment destinat pasionatilor de Volkswagen, Worthersee GTI Tour.

Imagini (25) Data: 18 May 2012 Comentarii (0)

Weekend-ul maşinilor şi motocicletelor la Băneasa Shopping City
Noutati-auto

Bucureşti, 8 mai 2012 – Dacă luna mai a început în Băneasa Shopping City cu un weekend dedicat sportului, sâmbăta şi duminica aceasta automobilele şi motocicletele vor fi vedete. La Băneasa Shopping City, luna mai este luna bărbaţilor şi aceştia îşi pot descoperi sau explora pasiunile pe Planeta Distracţiei, în trei weekend-uri tematice dedicate lor.

Imagini (0) Data: 8 May 2012 Comentarii (0)

EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro - Irina & RCZ
Editoriale

Toamna se numara... frunzele, fetele frumoase si masinile sport. Primavara ne aducem aminte de ele.

Imagini (21) Data: 3 May 2012 Comentarii (0)

Cele mai mici masini din lume
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material interesant. Veti avea ocazia sa vedeti cateva din cele mai mici masini din lume si veti afla si parerea noastra legata de acest segment. Stiti ce aveti de facut, cititi mai departe !

Imagini (0) Data: 30 April 2012 Comentarii (0)

Ferrari nu va construi SUV-uri sau masini electrice
Noutati-auto

Cei de la Ferrari raman fermi cu privire la SUV-uri si cu privire la masinile electrice. Montezemolo a declarat ca Ferrari nu va produce SUV-uri sau masini electrice. Un lucru banuit de multa lume dar confirmat acum. Daca vreti sa aflati mai multe sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1711 :: 15.29MB