No SSO cookie

EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro - Irina & RCZ

voteaza
(5/ 1)
EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro - Irina & RCZ
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Toamna se numara... frunzele, fetele frumoase si masinile sport. Primavara ne aducem aminte de ele.

 
 

Stim ca va era dor de seria de galerii foto intitulata Fetele de la Masini.ro. Si pentru ca nu vrem sa va tinem "pe uscat", iata, seria revine, cu o mica parte a unei ample sedinte foto care a avut loc in toamna trecuta. Si evident, nu ne vom opri aici.

Cum s-a intamplat sa avem pe mana una dintre cele mai reusite masini pe care le-am testat anul trecut - Peugeot RCZ si in aceeasi perioada de toamna, am avut intalnire si cu o frumoasa domnisoara, gratie accesului pe care-l avem in exclusiva zona a Domeniilor Stirbey din Buftea, am decis sa combinam toate elementele anterior mentionate.

Ce a iesit, va lasam pe voi sa judecati, oferindu-va un prim episod din foto-shootingul Irina & RCZ, dupa ce v-am oferit deja making of-ul de la... making of, un fel de camera postata in spatele camerelor, sau o privire aruncata din spatele culiselor.

Episodul prezentat astazi combina asadar unele dintre cele mai cautate ingrediente ale unui foto-shooting: o masina deosebita, o locatie exclusivista (multumim din nou celor care au in grija si administrare Domeniile Stirbey), multe frunze ruginii, o fata careia sa-i placa sa pozeze si nu in ultim rand, mult, mult timp si multa munca. Chestii care nu se vad cu ochiul liber, in timp ce frunzaresti niste poze.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2523 :: 17.8MB