No SSO cookie
Cresc inmatricularile de masini noi in Romania. In continuare sunt preferate cele ieftine
Noutati-auto

In aceasta luna, Romania a reusit o performanta notabila in ceea ce priveste inmatricularile de autoturisme noi.

Imagini (0) Data: 30 March 2022 Comentarii (0)

Cele mai potrivite tipuri de masini pentru transport mobila
Noutati-auto

Transportul de mobila poate reprezenta o adevarata provocare in momentul unei relocari. Locuinte sau firme, ambele sunt dotate cu mobilier care trebuie mutat dintr-o locatie in alta. Cea mai rapida si eficienta varianta o reprezinta serviciile unei firme care se ocupa cu transportul de mobila.

Imagini (0) Data: 31 October 2021 Comentarii (0)

Înmatriculările de mașini noi în România au crescut în septembrie
Noutati-auto

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania in septembrie 2017, au crescut cu + 11.37% fata de septembrie 2016, atingand un volum de 10.425 unitati.

Imagini (0) Data: 17 October 2017 Comentarii (0)

Înmatriculările de mașini noi în UE au scăzut
Noutati-auto

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au scazut cu -2.0% in luna septembrie 2017 fata de septembrie 2016, atingandu-se un nivel de 1.427.105 unitati.

Imagini (0) Data: 17 October 2017 Comentarii (0)

S-a lansat primul serviciu de car sharing din România cu mașini exclusiv electrice
Noutati-auto

CASA AUTO a anunțat la Iași primul serviciu de car sharing din România care va utiliza exclusiv vehicule electrice. CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din județul Iași, distribuitor pentru 10 mărci auto, deținător al mai multor clădiri de birouri de clasă A și al unui parc logistic.

Imagini (12) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Audi urmărește optimizarea timpului petrecut în mașinile robot
Noutati-auto

Cum ar trebui să fie experiența condusului autonom într-o mașină premium? Audi urmăreșe să răspundă la această întrebare alături de Institutul Fraunhofer pentru Inginerie Industrială IAO. În simulatorul futurist de condus, experții în interacțiunea dintre oameni și mașini au investigat de exemplu cum poate interiorul unei mașini să devină un spațiu de lucru perfect. Concluziile au fost folosite de către producătorul auto pentru a optimiza configurarea personală a interiorului vehiculelor din viitor. Cooperarea este parte a proiectului "25th Hour".

Imagini (36) Data: 5 August 2017 Comentarii (0)

Romania Rally Challenge 2017: prima competiție de regularitate pentru mașini electrice
Noutati-auto

Romania Rally Challenge, eveniment dedicat vehiculelor istorice și mașinilor de curse, include acum și o clasă specială dedicată mașinilor electrice. La evenimentul programat în perioada 17 – 19 august se pot înscrie astfel participanți cu orice tip de mașină complet electrică, indiferent de anul de fabricație.

Imagini (0) Data: 1 August 2017 Comentarii (0)

Cum putem sa imbunatatim sistemul audio al masinii?
Noutati-auto

Sistemele audio stock ale masinilor nu sunt de fiecare data o solutie prea buna. Poate ca pentru majoritatea nu ar fi o problema, caci este suficient sa produca un zgomot incat sa se auda stirile sau melodia preferata.

Imagini (0) Data: 15 June 2017 Comentarii (0)

Toyota este numărul 1 în piața de maşini eco din România
Noutati-auto

83% din totalul vânzarilor de maşini eco ale pieței auto din România în 2016 au fost realizate de către Toyota România, prin cele 979 de unități hibride Toyota şi Lexus livrate.

Imagini (0) Data: 13 February 2017 Comentarii (0)

Ingrijirea masinii pe timp de vara. Sfaturi utile
Noutati-auto

De cele mai multe ori, soferii acorda o atentie sporita condusului pe timp de iarna si se pregatesc intens pentru a avea o masina bine dotata in anotimpul rece. Vara este ceva mai neglijata, chiar daca si anotimpul cald implica o serie de reguli, unele foarte importante.

Imagini (0) Data: 30 December 2016 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2153 :: 18.95MB