No SSO cookie

Ferrari nu va construi SUV-uri sau masini electrice

voteaza
(0/ 0)
Ferrari nu va construi SUV-uri sau masini electrice
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Ferrari raman fermi cu privire la SUV-uri si cu privire la masinile electrice. Montezemolo a declarat ca Ferrari nu va produce SUV-uri sau masini electrice. Un lucru banuit de multa lume dar confirmat acum. Daca vreti sa aflati mai multe sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Luca di Montezemolo, seful celor de la Ferrari, a confirmat ca nu exista in plan construirea unui SUV, ori a unei masini electrice.
Italienii nu doresc sa paraseasca zona care i-a consacrat si ne anunta ca vor ramane in acelasi segment ca si pana acum. Acest lucru era stiut, sau banuit.
Cei de la Ferrari considera ca prin crearea unui SUV marca s-ar dilua si s-ar pierde adevaratul spirit sportiv pe care ei il adopta.
Montezemolo a mai spus ca in momentul de fata masinile electrice sau cele hibrid nu au nici o sansa. Doar atunci vor avea un viitor cand va fi posibila o deplasare de cateva mii de kilometri fara a fi nevoie de incarcari repetate.
Poate va ganditi ca Lamborghini URUS nu va avea nici un competitor. Ei bine, chiar daca cei de la Ferrari nu vor produce o astfel de masina, in cazul celor de la Maserati optiunea ramane valabila.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2841 :: 19.27MB