No SSO cookie
BMW dezvolta faruri cu laser pentru automobile
Noutati-auto

Dupa introducerea farurilor echipate integral cu LED incepand cu noul BMW Seria 6 Coupe, luminile laser reprezinta urmatorul pas firesc in dezvoltarea tehnologiei farurilor pentru automobile.

Imagini (0) Data: 1 September 2011 Comentarii (0)

Australian International Motor Show 2011 – maşini
Noutati-auto

Cu jocuri de lumini sau culori deosebite, fiecare stand auto a fost unic.

Imagini (36) Data: 8 July 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Lancia prezinta noul Ypsilon
Noutati-auto

Lancia a lansat doua video-uri care prezinta noul Ypsilon in doua lumini diferite. Primul ne prezinta compacta ca si o masina pasionala si distractiva, in timp ce al doilea video ne arata un Ypsilon caracterizat de lux si calitate.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Un Bugatti Veyron atinge 353 km/h pe Autobahn
Noutati-auto

Bugatti-ul Veyron este printre cele mai puternice hypercar-uri din lume, iar un german a decis sa-l testeze pe o portiune de Autobahn fara limita de viteza. Pentru a fi sigur ca nu este deranjat de masinile din fata, acesta a dotat Veyron-ul cu lumini de politie. Viteza maxima atinsa este de 353 km/h.

Imagini (0) Data: 2 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Lexus prezinta noua tehnologie de tesut fibra de carbon
Noutati-auto

Lexus continua campania "The Hard Way", aceasta are scopul de a prezenta lumii tehnologia implementata in modelele japoneze si calitatea materialelor folosite. Noul video prezinta tehnologia de tesere a fibrei de carbon si de ce este aceasta mai eficienta decat aluminiul sau alte materiale usoare.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Istoria Chrysler 1920-1950
Utile

Prima masina care a purtat numele de Chrysler a fost lansata pe 5 ianuarie 1924. Chrysler Six a venit cu inovatii care nu mai fusesera oferite pana atunci la o masina de nivel mediu, ca pret, inlcusiv primul motor cu compresie mare si pistoane de aluminiu, capac detasabil al cilindrului, ventilator pentru carburator, filtru detasabil de ulei si frane Lockheed pe toate cele patru roti.

Imagini (2) Data: 7 September 2010 Comentarii (0)

Porsche 356 Gmund/Stuttgart coupe
Utile

La scurta vreme dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, compania Porsche a emigrat in Austria. Ferry Porsche a inceput sa isi puna in practica ideea crearii unui Volkswagen sport Gmund in Karnten. Tatal sau avusese aceasta idee de mult timp, dar in aceasta perioada era inchis intr-o teminita din Franta. In 1947 a fost produs un cabri cu un sasiu tubular si cu caroserie din aluminiu, avand un motor VW Beetle. Revista Schweizer Automobil a testat acest Porsche numarul 1 si a scris despre el: "Asa trebuie prezentate caracteristicile unei masini moderne".

Imagini (0) Data: 31 August 2010 Comentarii (0)

BMW 303
Utile

Multi considera BMW 303 ca prima masina reala BMW si, cu siguranta, a fost primul vehicul BMW care a avut de acum celebra grila dubla de radiator, probabil creata de inginerul Peter Schimanowski. BMW 303 a fost motivul pentru care Max Friz a plecat de la BMW. El a proiectat un motor cu patru cilindri din aluminiu pentru a satisface cerintele legate de capacitate cerute de Josef Popp.

Imagini (1) Data: 27 August 2010 Comentarii (0)

Lotus Elise, o noua forma
Utile

Dupa zece ani au redesenat de-a binelea exteriorul celui mai vandabil Lotus, dar esenta lui nu au schimbat-o: a ramas scheletul usor de aluminiu cu aceeasi suprafata si motoarele economice Toyota.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Proiectele GM au cazut pentru 2 milioane de lire sterline
Utile

Schitele a 3 tipuri de GM, tinute in secret de 5 ani, au aparut in sfarsit; modelele cu platforma de aluminiu pot fi realizate de investitorii chinezi.

Imagini (2) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1974 :: 18.85MB