No SSO cookie

Lotus Elise, o noua forma

voteaza
(0/ 0)
Lotus Elise, o noua forma
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa zece ani au redesenat de-a binelea exteriorul celui mai vandabil Lotus, dar esenta lui nu au schimbat-o: a ramas scheletul usor de aluminiu cu aceeasi suprafata si motoarele economice Toyota.

 
 

Lotus Elise incepe urmatorul an cu exteriorul, schimbatorul de viteza si motorul de baza noi. Frontul mici masinii sport cu doua scaune a fost redesenat integral, imaginea de ansamblu a devenit mult mai curata si seamana un pic cu perechea de marca putin mai mare, Evora. In interior, proiectoarele cu forme interesante au integrat lumini de zi cu LED-uri, asa ca Elise se poate recunoaste de departe. Au redesenat si spatele masinii, acum este o noua bara de protectie, esapamentul de sub ea si capota perforate de acoperire a motorului de asemenea.

In oferta de motoare apare un nou motor de aspiratie de 1,6 de la Toyota,cu 133 CP, care trimite la pensie varianta de 1,8 litri cu aceeasi putere. Nu s-au atins de motoarele considerate varful ofertei, adica motoarele Toyota cu compressor de 217CP si cele cu aspiratie de 1,8 litri si 192 CP, insa au facut mai scurte cursele schimbatorului de sase trepte, ca Elise sa devina si mai flexibil.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1076 :: 22.17MB