No SSO cookie
VIDEO: Noul Lamborghini Aventador surprins in Berlin
Noutati-auto

Noul Lamborghini Aventador LP 700-4 a fost surprins pe o strada principala din Berlin in timp ce era parcat intr-o reprezentanta. Noul supercar italian a debutat oficial la inceputul lunii, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Imagini (1) Data: 16 March 2011 Comentarii (1)

Lamborghini Gallardo in leasing!
Noutati-auto

Lamborghini a fost nevoit sa ofere, in premiera, o gama de modele in leasing. Afla ce si cum poti cumpara in leasing de la producatorul italian de supercaruri!

Imagini (60) Data: 10 March 2011 Comentarii (2)

Lamborghini si Ferrari au vandut toate modelele Aventador si FF planificate pentru 2011
Noutati-auto

Modelele Lamborghini Aventador LP 700-4 si Ferrari FF au fost printre cele mai asteptate masini de la Salonul Auto de la Geneva. Supercarurile italiene au fost atat de apreciate, incat stocul pentru 2011 a fost epuizat inainte ca masinile sa ajunga in reprezentante.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Noul Lamborghini Aventador LP700-4
Noutati-auto

Noul Lamborghini Aventador a debutat official in cadrul Salonului Auto de la Geneva, acesta este inlocuitorul official al modelului Murcielago, model lansat in 2001. Design-ul noului supercar este o combinative intre Reventon si conceptual Sesto Elemento.

Imagini (33) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Lamborghini Murcielago LP640-4 tunat de Edo Competition
Noutati-auto

Edo Competition este un tuner german specializat in crearea unor pachete aerodinamice si de performanta deosebite. Cel mai recent program de tuning are la baza puternicul Lamborghini Murcielago LP640-4.

Imagini (16) Data: 21 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Lamborghini Aventador in actiune
Noutati-auto

Lamborghini a lansat un nou video cu modelul care va inlocui actualul Murcielago. Noul Aventador va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.

Imagini (1) Data: 18 February 2011 Comentarii (0)

Lamborghini Aventador, noi detalii oficiale
Noutati-auto

Lamborghini a lansat prima imagine oficiala cu noul hypercar si se pot observa primele detalii estetice, in ciuda camuflajului. Noul model care va inlocui actualul Murcielago va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Lamborghini-ul Reventon ajunge in garajul lui Jay Leno
Noutati-auto

Jay Leno este cunoscut pentru pasiunea sa pentru masini si in special pentru modelele Lamborghini. Comedianul american detine o serie de modele Miura, Espada si Countach, iar acum are sansa sa conduca puternicul Lamborghini Reventon. Modelul Reventon a fost produs intr-o serie limitata de 20 de unitati. Supercarul italian este dotat cu un propulsor V12 de 6.5 litri, capabil sa dezvolte 650 CP.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Lamborghini Gallardo Bicolore debuteaza in Qatar
Noutati-auto

Lamborghini a prezentat in Qatar cea mai recenta editie limitata, modelul Gallardo LP560-4 Bicolore. Acesta este o editie limitata vopsita in doua tonuri, tema care se pastreaza si la interior.

Imagini (3) Data: 26 January 2011 Comentarii (1)

Lamborghini Gallardo tunat de REITER Engineering
Noutati-auto

Specialistii de la REITER Engineering au realizat un model de curse bazat pe Lamborghini Gallardo. Noul model poarta numele de Gallardo 600+ si este creat special pentru circuit si pentru cei pasionati de viteza.

Imagini (4) Data: 5 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1854 :: 18.95MB