No SSO cookie

Lamborghini Gallardo in leasing!

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Gallardo in leasing!
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini a fost nevoit sa ofere, in premiera, o gama de modele in leasing. Afla ce si cum poti cumpara in leasing de la producatorul italian de supercaruri!

 
 
Datorita conditiilor economice nefaste, la nivel mondial, iata ca si cei bogati strang cureaua. Si daca ei o fac, cei care produc bunuri in exclusivitate pentru ei, trebuie sa se adapteze, din mers, noilor reguli ale jocului.


Potrivit DuPont Registry, cea mai celebra piata de bunuri de lux, care intermediaza vanzari de masini, case, proprietati si iahturi, toate din segmentul de lux, exista o cerere importanta pe aceasta piata alternativa, care include transferul de proprietati in sistem leasing. Si ca sa intre in cadru, Lamborghini va oferi mai multe modele in sistem leasing.


In principiu, este vorba despre Gallardo, care va putea fi cumparat in leasing in urmatoarele variante: LP560-4 Spyder, Gallardo LP560-4 Coupe, LP570-4 Superleggera si cel mai nou, LP550-2.


Leasingul se intinde pe o perioada de maxim 27 de luni, iar clientii sunt limitati la 3.500 mile pe an (5632,7 kilometri pe an).
Programul a inceput in luna ianuarie si se va incheia la sfarsitul acestei luni, asadar, cei care doriti sa achizitionati un Lamborghini in leasing, ar trebui sa va grabiti.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Acuma ma duc sa imi comand unul :))

scris de Anonim

"producatorul italian de supercaruri"? ..... sa va fie rusine, analfabetilor

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
6.8650 :: 17.84MB