No SSO cookie

GENEVA LIVE: Noul Lamborghini Aventador LP700-4

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Noul Lamborghini Aventador LP700-4
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Lamborghini Aventador a debutat official in cadrul Salonului Auto de la Geneva, acesta este inlocuitorul official al modelului Murcielago, model lansat in 2001. Design-ul noului supercar este o combinative intre Reventon si conceptual Sesto Elemento.

 
 
Standul Lamborghini a fost pozitionat anul acesta in imediata apropiere a standului Audi. Lamborghini a prezent doar modelul Aventador, acesta a fost prezentat in trei culori diferite. Acest lucru ar putea fi cauzat si de faptul ca Audi nu a adus nou nimic, exceptand Conceptul A3 sedan.

Noul Aventador are o masa totala de 1.575 de kg, cu 230 kg mai putin decat actualul Murcielago LP640-4. Noul model este dotat cu noul propulsor V12 de 6.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 700 CP si un cuplu de 690 Nm. Consumul mediu oficial este de 17 litri/100 km, cel urban de 27.3 litri, iar emisiile sunt de 398 g CO2/km.

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 2.9 secunde, iar viteza maxima este de 350 km/h. Pentru a putea face fata acestei cresteri a puterii, Lamborghini a dotat noul model cu un sistem imbunatatit de franare si cu jante de 19 inch pentru rotile frontale si de 20 de inch pentru cele spate. Jantele sunt imbracate in anvelope de 255/35 si 335/30.

Transmisia folosita va fi noua transmisie ISR (Independent Shifting Rod). Noua transmisie automata cu sapte rapoarte are nevoie de doar 50 milisecunde pentru a schimba treapta de viteza, trecerea dintr-o treapta in alta fiind aproape insesizabila.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.3251 :: 22.24MB