No SSO cookie
Lamborghini Sesto Elemento va fi produs in serie limitata
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul Lamborghini doreste sa produca conceptul Sesto Elemento intr-o serie limitata de maxim 10 exemplare. Pretul modelului va fi de 2.5 milioane de euro.

Imagini (1) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Lamborghini Gallardo LP 560-4 de politie la Monza
Noutati-auto

Politia italiana a primit in anul 2008 doua exemplare Lamborghini Gallardo LP 560-4. Acestea aveau sa inlocuiasca vechile Gallardo primite in 2004. Unul dintre modelele LP 560-4 a fost distrus anul trecut intr-un accident, iar cel de-al doilea model a fost zarit pe circuitul de la Monza alaturi de alte masini exotice.

Imagini (1) Data: 12 November 2010 Comentarii (0)

Lamborghini Murcielago a iesit din productie!
Noutati-auto

Ultimul exemplar a fost produs in luna mai, dar Lamborghini a decis sa sarbatoreasca acest eveniment cu cateva luni mai tarziu. Lamborghini a produs pana acum 4099 de examplare al modelului Murcielago.

Imagini (1) Data: 8 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Accident Lamborghini Gallardo de 1.900 CP
Noutati-auto

Accidentul a avut loc in Texas la faimoasa cursa Texas Mile. Scopul este acela de a atinge o viteza cat mai mare pe o distanta de 1.5 km. Lamborghini-ul Gallardo a fost modificat de catre cei de la Undeground Racing si dezvolta o putere maxima de 1.900 CP. Viteza maxima atinsa a fost de 380 km/h.

Imagini (1) Data: 27 October 2010 Comentarii (0)

Istoria masinilor sport Lamborghini
Utile

Fabricantul de tractoare Ferruccio Lamborghini a fost primul care a construit masini ca hobby, folosind componente Fiat. Cand a observat ca cererea este mare, in mod special pentru masini sport, a pus bazele fabricii din Bologna. Printre creatiile sale a fost 3929cc V-12 Miura din 1966m cu motor transversal frontal.

Imagini (2) Data: 24 October 2010 Comentarii (0)

Lamborghini Murcielago tunat de JB Car Design
Noutati-auto

Cei de la JB Car Design au prezentat noul pachet Bat LP 640 pentru modelul Lamborghini Murcielago. Pachetul realizat de tuner este unul complet, acesta este format atat dintr-un kit aerodinamic, cat si dintr-un kit de imbunatatire a performantelor.

Imagini (12) Data: 21 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Lamborghini Jota, spionat din nou
Noutati-auto

Inlocuitorul lui Murcielago, Lamborghini Jota, a fost surprins din nou de camerele de luat vederei in momentul in care se afla in teste.

Imagini (1) Data: 15 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Lamborghini Jota spionat la Nurburgring
Noutati-auto

Masini.ro va prezinta primul video cu noul Lamborghini Jota, inlocuitorul lui Murcielago, turat pe circuitul de la Nurburgring.

Imagini (1) Data: 8 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Conceptul Lamborghini Sesto Elemento la Paris
Noutati-auto

Conceptul Lamborghini Sesto Elemento a fost prezentat la Paris pentru a prezenta lumii avantajele fibrei de carbon si beneficiile folosirii acesteia la supercaruri.Este putin probabil ca Lamborghini sa pastreze acest nume si pe modelul de serie, italienii fiind recunoscuti pentru modelele inspirate din nume de tauri.

Imagini (1) Data: 4 October 2010 Comentarii (0)

PARIS LIVE: Standul Lamborghini
Noutati-auto

Lamborghini a servit, la standul sau de la Paris, variatiuni pe aceeasi tema, deja mult prea mult uzitata: Gallardo.

Imagini (50) Data: 30 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2808 :: 15.32MB