No SSO cookie

Lamborghini Murcielago LP640-4 tunat de Edo Competition

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Murcielago LP640-4 tunat de Edo Competition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Edo Competition este un tuner german specializat in crearea unor pachete aerodinamice si de performanta deosebite. Cel mai recent program de tuning are la baza puternicul Lamborghini Murcielago LP640-4.

 
 
Modelul Murcielago LP640-4 este unul dintre cele mai puternice modele Lamborghini. Tunerul german a mai creat in trecut un pachet de performanta care a ridicat puterea supercarului la 710 CP, iar viteza maxima la 352 km/h, fiind cel mai rapid si puternic Murcielago din lume. Edo Competition a creat un nou pachet de performanta care ridica puterea totala la 750 CP, cuplul la 740 Nm, iar viteza maxima la 365 km/h.

Modelul Murcielago LP750-4 atinge 0-100 km/h in 3.1 secunde, 0-200 km/h in 9.7 secunde si 0-300 km/h in 24.5 secunde. Pentru a reusi aceasta crestere a performantei, tunerul a modificat cilindrii, a schimbat filtrele de aer cu unele de performanta, a recalibrat ECU-ul si a schimbat sistemul de evacuare cu unul sportiv.

Pachetul aerodinamic este format dintr-un nou eleron dinamic si un set de jante de 18 inch pentru rotile fata si 19 inch pentru cele spate. Tunerul nu a oferit nici o informatie cu privire la pretul pachetului LP750-4.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7683 :: 19.28MB