No SSO cookie

Lamborghini Gallardo tunat de REITER Engineering

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Gallardo tunat de REITER Engineering
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Specialistii de la REITER Engineering au realizat un model de curse bazat pe Lamborghini Gallardo. Noul model poarta numele de Gallardo 600+ si este creat special pentru circuit si pentru cei pasionati de viteza.

 
 
REITER Engineering este un tuner specializat in modele de curse, iar noul Lamborghini Gallardo 600+ atesta cu succes acest lucru. Noul model este dotat cu un propulsor V10 de 5.2 litri, acesta dezvolta datorita imbunatatirilor aduse o putere maxima cu putin peste 600 CP, putere disponibila la 8.000 rpm.

Designul exterior este caracterizat de pachetul aerodinamic compus dintr-o bara frontala noua, praguri sportive, jante sportive imbracate in anvelope de performanta, capacul motorului prevazut cu guri de aerisire si un eleron sportiv. Pachetul aerodinamic este completat de un difuzor montat in spate si de un nou sistem de evacuare. Interiorul este unul spartan, caracteristic modelelor de curse.

In ceea ce priveste modificarile mecanice, noul model a primit un sistem de franare performant, un nou sistem de directie si un sistem de racire bazat pe trei radiatoare cu apa. Imbunatatirile mecanice sunt completate de o serie de modificari aduse propulsorului.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2168 :: 22.11MB