No SSO cookie
Imagini spion cu Audi R8 e-Tron
Noutati-auto

Va prezentam astazi cel mai nou model electric al celor de la Audi. Acesta este R8 e-Tron si se vrea a fi un varf de lance cand vine vorba de masinile electrice. Modelul a fost surprins in timpul unor teste la Nurburgring. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata si cum se comporta, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (12) Data: 28 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu noul Ford Galaxy
Noutati-auto

Cei de la Ford se pregatesc sa vina pe piata cu succesorul lui Galaxy. Acesta va fi in ton cu vremurile actuale si va beneficia de cateva modificari estetice si de performanta. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest model, sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 20 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Audi RS6 Avant
Noutati-auto

Cei de la Audi si-au scos la lumina viitorul model RS6 Avant. Fotografii au fost pe pozitii si au surprins bolidul in actiune. Avem niste fotografii clare pentru voi, tocmai de aceea va invitam sa cititi mai departe acest articol.

Imagini (8) Data: 18 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu noul Cadillac CTS
Noutati-auto

Cei de la Cadillac urmeaza sa aduca pe piata noua generatie de CTS. Un model cu modificari estetice dar si cu modificari care afecteaza performanta. Modelul va aduce o imagine mai proaspata gamei, cel putin asta se doreste. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 17 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Volkswagen Beetle Convertible
Noutati-auto

Cei de la Volkswagen pregatesc intoarcerea celui mai iubit model al casei, Beetle. De data aceasta vor veni cu ceva nou si ii vor taia acoperisul, transformandu-l astfel intr-o decapotabila. Cu siguranta fanii vor fi bucurosi de aceasta vesta. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit interesul.

Imagini (6) Data: 7 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Infiniti G Series 2014
Noutati-auto

Cei de la Infiniti sunt pusi pe fapte mari. Ei se pregatesc de lansarea liniei G iar acum sunt in perioada de teste. Gratie unor fotografi, modelul a fost surprins intr-o parcare din nordul Europei. Se pare ca masina a facut anumite teste in zona celor de la Mercedes. Va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Mercedes-Benz S-Class 2014
Noutati-auto

Un fotograf de ocazie a surprins viitorul S-Class pe strazile din New Jersey. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

Imagini (4) Data: 31 March 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Fisker Nina
Noutati-auto

Cativa fotografi au surprins modelul Nina in toata splendoarea sa. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata cel mai nou model a celor de la Fisker va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 30 March 2012 Comentarii (0)

Imagini spion: Ferrari F450
Noutati-auto

In premiera, fotografii si detalii directe cu inlocuitorul lui Ferrari F430

Imagini (4) Data: 28 March 2009 Comentarii (0)

Ford EcoSport: imagini spion
Noutati-auto

Ford EcoSport surprins in timpul testelor in Detroit

Imagini (1) Data: 26 March 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1902 :: 15.26MB