No SSO cookie
Imagini spion cu noua mandrie a Romaniei - Dacia Logan 2
Noutati-auto

Ce minune ni se prezinta in fata ochilor? E chiar noul Logan 2Avem pentru voi cateva informatii noi, precum si o serie de imagini inedite. Daca sunteti curiosi, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 26 June 2012 Comentarii (2)

Imagini spion cu Mercedes E-Class Facelift
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti niste imagini de exceptie cu viitorul Mercedes E-Class. Acesta se afla in teste dar niste fotografi au reusit sa surprinda frumosul model. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu BMW Seria 4 Convertible
Noutati-auto

Masini.ro va invita sa urmariti o serie de imagini interesante si inedite cu BMW Seria 4 Convertible. Pe langa imagini cu partea exterioara, avem pentru voi si imagini cu interiorul acestui prototip.

Imagini (8) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Porsche Macan SUV
Noutati-auto

Avem in sfarsit imagini cu viitorul SUV compact, marca Porsche. Acesta se numeste Macan si este fratiorul mai mic a lui Cayenne. Daca vreti sa aflati mai multe detalii si daca vreti sa vedeti o serie de imagini exclusiva atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (12) Data: 10 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu MINI Countryman Coupe
Noutati-auto

Cei de la MINI se pregatesc sa lanseze noul lor model cu trei usi, Countryman Coupe. Debutul va avea loc cel mai probabil in toamna acestui an iar comercializarea va incepe in 2013. Daca vreti sa aflati mai multe si daca vreti sa vedeti imagini cu acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 10 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu noua generatie Mitsubishi Colt
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti cateva imagini de exceptie cu viitoarea generatie Mitsubishi Colt. Imaginile au fost surprinse in Germania si daca vreti sa aflati mai multe sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu succesorul lui McLaren F1
Noutati-auto

Astazi va prezentam o serie de imagini exceptionale. Din cate se pare, cei de la McLaren vor readuce celebrul model F1, insa intr-o nota mult mai moderna si mult mai in tendinte. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 28 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu BMW M135i
Noutati-auto

Fotografii au surprins viitorul model M135i a celor de la BMW in timpul unor teste. Ca de obicei, testele au avut loc pe celebra pista de la Nurburgring. Va invitam sa urmariti cateva imagini de exceptie cu acest model de exceptie.

Imagini (7) Data: 21 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu succesorul lui Aston Martin DB9
Noutati-auto

Va prezentam cateva imagini cu succesorul lui DB9. Imaginile au fost surprinse in timpul unor teste.

Imagini (0) Data: 1 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu MINI Cooper S JCW GP Limited Edition
Noutati-auto

Cei de la MINI pregatesc terenul pentru Cooper S JCW GP Limited Edition. Masina a fost surprinsa in timpul unor teste. Va invitam sa urmariti cateva imagini cu viitorul model. http://whttp://www.masini.ro/admin/articol/18251ww.masini.ro/admin/articol/18251

Imagini (8) Data: 31 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2029 :: 15.26MB