No SSO cookie

Imagini spion cu Volkswagen Beetle Convertible

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu Volkswagen Beetle Convertible
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Volkswagen pregatesc intoarcerea celui mai iubit model al casei, Beetle. De data aceasta vor veni cu ceva nou si ii vor taia acoperisul, transformandu-l astfel intr-o decapotabila. Cu siguranta fanii vor fi bucurosi de aceasta vesta. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit interesul.

 
 

CUm poti sa imbunatatesti una din cele mai bine vandute masini din istorie? Ii dai jos acoperisul
Pentru iubitorii de Beetle aceasta stire poate nu e una noua dar imaginile cu siguranta sunt. Un fotograf a reusit sa surprinda acest model in timpul unor teste dintr-o regiune nord europeana.
Cei de la Volkswagen nu au oferit informatii foarte multe despre Beetle Convertible. Cel mai probabil vom afla mai multe in toamna in timpul Salonului de la Paris sau in timpul Salonului de la Los Angeles. Totusi, ar putea exista trei motorizari, una care sa produca 170 CP, una care sa produca 200 CP si inca una care ar putea produce 140 CP. Cutia de viteze ar putea fi una manuala in sase trepte.
Debutul oficial va avea loc in toamna iar vanzarile vor incepe in primavara lui 2013. Pana la noi informatii, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2980 :: 22.12MB