No SSO cookie

Imagini spion cu noul Ford Galaxy

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu noul Ford Galaxy
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Ford se pregatesc sa vina pe piata cu succesorul lui Galaxy. Acesta va fi in ton cu vremurile actuale si va beneficia de cateva modificari estetice si de performanta. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest model, sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Generatia Galaxy e de ceva timp pe piata si e un model care a mai avut parte de imbunatatiri de-a lungul timpului.
Galaxy se vinde de aproape 6 ani de zile iar cei de la Ford considera ca a venit timpul sa prezinte un succesor, sau mai bine zis, o varianta imbunatatita care sa fie in ton cu vremurile actuale.In aceasta saptamana, fotografii au surprins viitorul Galaxy, realizand cateva teste prin Germania. Prototipul anunta schimbari in partea din fata, tocmai de aceea a fost camuflata zona respectiva. In plus, vor exista modificari si pe partea de performanta. Cat despre interior, se zvoneste ca se va prelua interiorul recentului Ford Mondeo. Masina va fi disponibila atat in varianta pe benzina, cat si in varianta diesel. Ramane sa mai vedem daca ni se va oferi si o versiune hibrid. Pana la mai multe detalii va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2896 :: 17.79MB