No SSO cookie

Imagini spion cu Audi RS6 Avant

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu Audi RS6 Avant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Audi si-au scos la lumina viitorul model RS6 Avant. Fotografii au fost pe pozitii si au surprins bolidul in actiune. Avem niste fotografii clare pentru voi, tocmai de aceea va invitam sa cititi mai departe acest articol.

 
 

Fotografii au surprins pe pista de la Nurburgring viitorul Audi RS6 Avant. Acesta a fost scos de producator la o serie de teste.
Desi este camuflata bine, putem spune cu certitudine ca este modelul mai sus mentionat. Cat despre detaliile tehnice, nu prea avem multe informatii. Totusi, s-ar putea ca cei de la Audi sa inlocuiasca vechiul motor, cel de 5.0 litri bi-turbo cu o versiune imbunatatita a motorului TFSI de 4.0 litri care se afla actualmente pe Audi S6, S7 si S8 dar si pe Bentley Continental. Daca acest lucru se adevereste, masina ar putea beneficia de 600 CP. Pana la mai multe detalii va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2604 :: 17.79MB