No SSO cookie

Imagini spion cu Audi R8 e-Tron

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu Audi R8 e-Tron
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va prezentam astazi cel mai nou model electric al celor de la Audi. Acesta este R8 e-Tron si se vrea a fi un varf de lance cand vine vorba de masinile electrice. Modelul a fost surprins in timpul unor teste la Nurburgring. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata si cum se comporta, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Audi urmeaza sa ne prezinte cel mai interesant model electric al lor, R8 e-Tron. Din cate stim, masina va debuta anul acesta, in cadrul Salonului Auto International de la Paris.
Pana atunci mai avem de asteptat, dar din fericire fotografii sunt mereu la locul potrivit si au reusit sa surprinda interesantul model la niste teste pe pista de la Nurburgring. Acest model va putea fi recunoscut repede prin intermediul aplicatiei negre care acopera geamul din spate precum si o bucata de caroserie. Pentru acest model, germanii s-au folosit de patru motoare electrice, doua in fata si doua in spate. Acestea vor produce impreuna 230kW sau 308 CP. Destul de impresionant pentru o masina electrica. Masina va beneficia de o baterie litiu-ion prin intermediul careia va putea fi incarcata oriunde, folosindu-se orice priza. R8 e-Tron se va fabrica intr-un numar limitat de exemplare iar pretul une astfel de masini ar putea fi undeva pe la 150.000 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2900 :: 17.79MB