No SSO cookie
Mică, mică da' voinică!
Prezentari

Fiat Panda 1.3 Multijet 16v - Mică, mică da' voinică!

Imagini (0) Data: 2 November 2004 Comentarii (0)

VW prezinta primul sau mini off-roader
Noutati-auto

Volkswagen aruncă o nouă provocare pe piaţa auto, cu lansarea primului mini SUV al companiei, CrossFoxun model asemănător cu recent lansatul Rover Streetwise şi cu noul Fiat Panda 4x4, potrivit Auto Express.

Imagini (0) Data: 23 October 2003 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Cele mai cautate masini de import din România
Noutati-auto

În primele nouă luni, pe piaţa românească, cele mai căutate maşini de import, în segmentele din care fac parte, au fost Fiat Seicento, Renault Clio, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Mercedes Clasa E, Mercedes Clasa S, Lada Niva şi Renault Scenic, potrivit statisticilor oferite de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule din România.

Imagini (0) Data: 16 October 2003 Comentarii (0)

AutoItalia Grup prezinta 9 modele noi la SIAB 2003
Noutati-auto

Compania AutoItalia, importator autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi SsangYong, şi reprezentant al motocicletelor Honda, prin divizia sa Inter Motorcycles, va prezenta la ediţia din acest an a Salonului Internaţional al Automobilului Bucureşti, patru avanpremiere naţionale şi 5 noi modele, potrivit unui comunicat al firmei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 22 September 2003 Comentarii (0)

Alfa lanseaza, în mai, Spider si GTV coupe
Noutati-auto

Divizia Alfa Romeo a companiei Fiat Auto SpA’s va finaliza, în curând, planurile de lansare pe piaţă a celui mai nou model al mărcii, Alfa Spider, în variantele roadster şi GTV coupe, disponibile pe piaţă din luna mai, informează wardsauto.com

Imagini (0) Data: 22 April 2003 Comentarii (0)

Extindere
Prezentari

AutoItalia, unic importator Fiat si Alfa Romeo, anunta semnarea acordului de distribuitor unic pe piata romaneasca al autoturismelor marca Maserati. Romania devine astfel a 42-a tara in care celebra marca italiana este reprezentata.

Imagini (0) Data: 27 November 2002 Comentarii (0)

O noua marca intra oficial pe piata romaneasca
Noutati-auto

O noua marca isi va face aparitia pe piata auto romaneasca, iar acest lucru ne revine prin intermediul companiei Auto Italia, importator general Fiat si Alfa Romeo, care prin divizia Interauto va reprezenta in Romania si Republica Moldova si cunoscuta marca SsangYong.

Imagini (0) Data: 25 October 2002 Comentarii (0)

Printul de Monaco a onorat Mondial de l'Automobile 2002
Noutati-auto

Unul dintre vizitatorii celebri ai Salonului Auto Mondial de la Paris a fost printul Albert de Monaco. El s-a oprit pentru a admira masinile din colectia privata a printului Rainier. Expozitia aduna citeva zeci de masini, printre care caleasca Binder din 1880, De Dion Bouton din 1903, Facel Vega din 1963 sau Fiat 600 din 1959.

Imagini (0) Data: 30 September 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0749 :: 15.33MB