No SSO cookie

O noua marca intra oficial pe piata romaneasca

voteaza
(0/ 0)
O noua marca intra oficial pe piata romaneasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O noua marca isi va face aparitia pe piata auto romaneasca, iar acest lucru ne revine prin intermediul companiei Auto Italia, importator general Fiat si Alfa Romeo, care prin divizia Interauto va reprezenta in Romania si Republica Moldova si cunoscuta marca SsangYong.

 
 
SsangYong, a patra companie coreeana prezenta pe piata auto romaneasca, participa pentru inceput la Salonul Auto 4X4 Winter Safari Bucuresti, unde prezinta modelele Korando si Musso, cunoscute si prin intermediul firmei Daewoo, care a detinut o perioada drepturile de distributie, precum si cea mai noua creatie a casei coreene, Rexton.
Intentiile companiei nu se limiteaza aici, Interauto urmind sa deschida un showroom dupa jumatatea lunii noiembrie, fapt care va da si startul vinzarilor pe piata. Serviciile post-vinzare si distributia se va realiza prin intermediul retelei de dealeri Auto Italia, care cuprinde 19 concesionari.
Cele trei modele SsangYong sint echipate cu motorizari livrate de Mercedes direct din Germania. Gamele cuprind atit propulsoare pe benzina, cit si diesel, cu capacitati de 2,3 (140) si 3,2 litri (220 CP) pentru benzina si 2,9 litri (120CP) pentru varianta diesel. Preturile fara taxe acestor modele sint cuprinse intre 17.859 euro si 33.909 euro, in functie de echipament si motorizare.
Pe plan mondial, SsangYong a vindut, anul trecut, un numar de peste 126.000 de unitati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1264 :: 17.76MB