No SSO cookie

Alfa lanseaza, în mai, Spider si GTV coupe

voteaza
(0/ 0)
Alfa lanseaza, în mai, Spider si GTV coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia Alfa Romeo a companiei Fiat Auto SpA’s va finaliza, în curând, planurile de lansare pe piaţă a celui mai nou model al mărcii, Alfa Spider, în variantele roadster şi GTV coupe, disponibile pe piaţă din luna mai, informează wardsauto.com

 
 
[poza1s]Noul model urmează tradiţia de design Alfa, păstrând stilul caracteristic, cu grila frontală în formă de V, poziţionată central, care creează impresia de putere şi atribuie un plus de personalitate şi sportivitate.
Alfa Spider roadster se prezintă ca o apariţie agresivă, accentuată de formele uşor ascuţite ale caroseriei şi de parbrizul aerodinamic. GTV coupe conservă acelaşi caracter sportiv al variantei decapotabile, caroseria încadrându-se perfect în linia de design incisivă propusă de Spider, fără a răpi vreun strop din agresivitate.
În interior, ambele variante se definesc prin aceleaşi trăsături, cu o planşă de bord comună, cu o consolă centrală pentru comenzile climatizării şi instalaţiei audio, liniile fiind accentuate de trei nişe ale sistemului de ventilaţie dispuse de-a lungul bordului.
[poza2s]Suspensiile din dotare sunt MacPherson independente, cu protecţie anti-roll, pentru partea frontală, şi de tip multilegătură, cu antişoc hidraulic şi protecţie anti-roll, pentru roţile din spate.
Motoarele disponibile sunt, de asemenea, comune, atât pentru roadster, cât şi pentru coupe. Opţiunea cuprinde două variante de 2 litri, un T. Spark, în patru cilindri, de 150 CP, ataşată unei cutii de viteze manuale în 5 trepte, şi un JTS , cu injecţie directă, de 165 CP, alături de un performant propulsor de 3,2 litri, 24 de valve V-6 de 240 CP, cu transmisie manuală în 6 viteze.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1282 :: 17.76MB