No SSO cookie

Alfa 147 - masina anului 2001 in Europa este prezenta si la SAB

voteaza
(0/ 0)
Alfa 147 - masina anului 2001 in Europa este prezenta si la SAB
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Fiat si Alfa Romeo sunt prezente la Salonul Auto Bucuresti prin intermediul firmei importatoare Auto Italia. Noile staruri desemnate sa reprezinte valorile si filosofia celor doua marci sint Alfa 147 si Fiat Stilo.

Modelul Alfa 147, propus de marca Alfa Romeo, a fost desemnat "Masina anului 2001" in Europa. Caracteristica sa de baza este dinamismul, fiind ideala pentru cei cu un spirit tinar si sportiv. "Alfa 147, ca si Fiat Stilo, se adreseaza unor nise de piata si unor grupuri de clienti specifice, cu gusturi si nevoi bine conturate", a precizat coordonatorul Departamentului PR & Events, Ionut Gheorghe.

"Fiat Stilo este modelul cu care Fiat, lider european in segmentele A si B, intentioneaza sa cistige o cota de piata importanta in clasa medie-compacta", considera reprezentantii firmei importatoare . Stilo are la baza tehnologie de ultima ora si ofera solutii cu un inalt grad inovativ si calitativ. Producatorii spera ca masina propusa sa aiba acelasi succes pe care l-a avut Fiat Punto in clasa sa. Ei apreciaza ca "Stilo merge dincolo de presupunerile comune, normale, dincolo de dictatele construite in jurul posibilitatilor limitate". Lansarea acestei masini reprezinta demararea unui program de investitii in valoare de 14 miliarde euro ce presupune prezenta pe piata a Grupului Fiat Auto cu 19 modele noi pina la sfirsitul anului 2005.

La SAB, Fiat mai expune si alte modele: Seicento (versiunea 1.1 Sporting), Punto, Marea si Marea Weekend, Multipla, Doblo (Panorama si Cargo) si Ducato (versiunea Maxi Furgone).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1417 :: 17.76MB