No SSO cookie

Range Rover tunat de Project Kahn

voteaza
(0/ 0)
Range Rover tunat de Project Kahn
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicii de la Project Kahn au realizat un nou pachet estetic pentru modelul Range Rover Vogue. Pachetul estetic cuprinde modificari atat la exterior, cat si la interior. Modelul Range Rover RS500 primeste de asemenea si un propulsor diesel modificat de catre cei de la Cosworth.

 
 
Project Kahn este un tuner britanic recunoscut pentru pachetele estetice si de performanta realizate pentru modele precum Range Rover Evoque, Land Rover Freelander si Audi R8. Cea mai recenta creatie are in centrul atentiei modelul Range Rover Vogue. Acesta primit o serie de imbunatatiri estetice si un propulsor diesel modificat de catre cei de la Cosworth.

Propulsorul folosit pentru modelul Range Rover RS500 este cel V8 diesel de 4.4 litri care dezvolta in versiunea standard o putere de 313 CP si un cuplu de 700 Nm. Cosworth a ridicat puterea totala pana la 500 CP.

Design-ul exterior consta intr-un pachet aerodinamic. Acesta este format dintr-o bara frontala noua, praguri sportive, un difuzor spate si un sistem cu patru iesiri, sistem dezvoltat de Cosworth. Pachetul estetic exterior este completat de geamurile fumurii si jantele de 22 inch care creaza un contrast deosebit cu restul caroseriei.

Interiorul este caracterizat de o combinatie intre pielea neagra de inalta calitate si insertiile argintii. Volanul sportiv a fost realizat in Italia, iar tunerul declara ca datorita materialului de inalta calitate, noul volan ofera o aderenta imbunatatita.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4506 :: 22.17MB