No SSO cookie
Citroen C-Cactus – Consumul mic dus la extrema!
Concepte

Citroen impinge grija fata de mediu si consumul de combustibil spre noi limite cu acest concept dezvaluit la salonul auto de la Frankfurt.

Imagini (6) Data: 15 February 2008 Comentarii (0)

Automobil Clubul Roman
Noutati-auto

Automobil Clubul Roman isi manifesta indignarea fata de proiectul Ordonantei de Urgenta a Guvernului, de pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor, si declara urmatoarele:

Imagini (0) Data: 31 January 2008 Comentarii (0)

Noile niveluri ale taxei auto
Noutati-auto

Ministerul Economiei si Finantelor a publicat pe site-ul propriu proiectul de ordonanta de urgenta care stabileste cadrul legal pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, care constituie venit la bugetul Fondului pentru mediu si se gestioneaza de Administratia Fondului pentru Mediu, in vederea finantarii programelor si proiectelor pentru protectia mediului.

Imagini (0) Data: 25 January 2008 Comentarii (0)

Guvernul va finaliza pana saptamana viitoare discutiile cu CE referitoare la taxa
Noutati-auto

Executivul va finaliza, pana saptamana viitoare, discutiile cu expertii Comisiei Europene referitoare la noua formula de calcul a taxei de prima inmatriculare auto dupa care va demara elaborarea actului normativ, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.

Imagini (0) Data: 15 January 2008 Comentarii (1)

Discutiile privind aplicarea taxei auto vor fi reluate saptamana viitoare
Noutati-auto

Romania va relua, de saptamana viitoare, discutiile tehnice legate de modalitatea de aplicare a taxei auto de prima inmatriculare, care trebuie sa fie in concordanta atat cu obiectivul de protectie a mediului, cat si cu reglementarile Comisiei Europene in materie de taxare si impozitare, informeaza Ministerul Economiei si Comertului.

Imagini (0) Data: 5 December 2007 Comentarii (0)

Varujan Vosganian: In cateva saptamani Comisia Europeana va da un raspuns privind taxa de prima inmatriculare
Noutati-auto

Autoritatile de la Bucuresti asteapta ca in cateva saptamani Comisia Europeana sa prezinte un raspuns legat de taxa de prima inmatriculare, a declarat vineri la Alba Iulia ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.

Imagini (0) Data: 26 November 2007 Comentarii (0)

Vosganian si Korodi merg la Bruxelles pentru taxa auto
Noutati-auto

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, si ministrul Mediului, Attila Korodi, vor merge, saptamana viitoare, la Bruxelles, pentru a discuta cu reprezentantii Comisiei Europene in privinta taxei de prima inmatriculare.

Imagini (0) Data: 20 November 2007 Comentarii (0)

Taxa de prima inmatriculare va fi mentinuta
Noutati-auto

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, exclude posibilitatea eliminarii taxei de prima inmatriculare incepand cu 1 ianuarie 2008.

Imagini (0) Data: 19 November 2007 Comentarii (4)

Lansarea modelelor Volkswagen BlueMotion
Noutati-auto

Economie: modelul Passat BlueMotion necesita doar 5,1 litri de motorina la 100 km. Nivel scazut de emisii: 136 g/km CO2 reprezinta o valoare de top pentru autovehiculele din clasa medie.

Imagini (0) Data: 26 September 2007 Comentarii (0)

Taxa de prima inmatriculare va fi destinata exclusiv pentru activitati de protectie a mediului
Noutati-auto

Taxa de prima inmatriculare va fi destinata exclusiv pentru activitati de protectie a mediului inconjurator, a declarat luni ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, la o conferinta despre pensiile private.

Imagini (0) Data: 18 September 2007 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1027 :: 18.92MB