No SSO cookie

Detalii oficiale despre noul Seat Toledo

voteaza
(5/ 1)
Detalii oficiale despre noul Seat Toledo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Seat ne ofera primele detalii oficiale ale noului lor model Toledo. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Va oferim acum o serie de detalii si imagini oficiale cu noul Seat Toledo 2013, toate acestea dupa prezentarea unui concept usor deghizat la Geneva si dupa niste poze care au "inundat" internetul recent.
Noul Seat Toledo va beneficia de motorizari de 1.2 si 1.4 litri TSI care vor putea produce 74 CP, respectiv 121 CP.
Cat despre variantele diesel, vom avea parte de o motorizare de 1.6 litri RDI care va produce 103 CP, iar din 2013 o versiune care va produce 89 CP.
Cei de la Seat au afirmat ca Toledo va fi lansat anul acesta in Spania si Portugalia, urmand ca restul tarilor europene sa se poata bucura de aceasta masina din 2013.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul galeriei. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3104 :: 22.12MB