No SSO cookie

Detalii oficiale si imagini cu Hyundai Genesis 2013

voteaza
(5/ 1)
Detalii oficiale si imagini cu Hyundai Genesis 2013
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati cateva detalii noi despre Hyundai Genesis 2013. In plus, avem pentru voi pregatita o galerie ampla si de calitate.

 
 

Hyundai Genesis sedan a mai beneficiat de o serie de modificari anul trecut. Totusi, asta nu il opreste pe producator sa vina cu o noua varianta pentru 2013.
Modelul arata exact la fel daca e sa vorbim de aspect. Singurele modificari sunt aduse motorizarilor. Astfel, motorul V8 de 4.6 litri dispare si vom ramane cu un motor V6 de 3.8 litri si cu un motor V8 de 5.0 litri care este capabil sa produca 429 cai putere.
Pe langa modificarile aduse motorizarilor, cei de la Hyundai au "umblat" putin si la interior pe care l-au facut mai modern, cel putin asa sustin ei.
Cam acestea sunt informatiile de care dispunem. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de artur_49917

O masina deosebita atat pt. drumuri lungi cat si pentru condusul de zi cu zi. Pacat ca nu se vinde si-n Romania. Motorul de 3.8 litri este suficient avand 333cai putere. Transmisia in 8 trepte este si ea excelenta. Consunul mediu pe care-l scot este de 24mile/galon in ciclu combinat.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2707 :: 19.46MB