No SSO cookie
BMW 3 se transforma complet
Utile

Noul BMW 3 va fi prezentat publicului peste doi ani si va fi disponibila si varianta GT. S-a dovedit ca 80% dintre cumparatorii seriei 1 cred ca conduc o masina cu tractiune fata.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

BMW e posibil sa lucreze la un motor diesel turbo triplu
Utile

BMW a patentat noi denumiri de marci, printre altele si M50. Dupa toate probabilitatile, aceasta va ascunde un diesel turbo triplu.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Detalii tehnice despre BMW 323
Utile

Pentru o scurta perioada – 3 ani mai precis- cei de la BMW au oferit o versiune imbunatatita a Serie 3, cu numele oficial de 323, alimentata de un motor de 2,5 litri cu 6 cilindri in linie, multi experti in automobilism intrebandu-se pe drept cuvant care este motivul pentru care cei de la BMW nu si-au denumit oficial masina "325” Modelul a fost disponibil din 1998, pana in anul 2000.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

BMW Gran Coupe va fi lansat in 2012
Noutati-auto

Seful pe departamentul de dezvoltare a bavarezilor a declarat ca BMW va produce conceptul Gran Coupe si ca se va alinia la preturile noului Seria 6.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Un tur la bordul noului BMW Seria 1 M Coupe
Noutati-auto

Noul BMW Seria 1 M Coupe a fost testat pe circuitul Ascari din Spania. Zvonurile indica ca noul model ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit in ianuarie.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Avantajele unui service de calitate pentru BMW
Utile

Chiar daca vizita la un service adecvat pentru BMW dumneavoastra duce la marirea duratei de viata a masinii si va ajuta sa ii pastrati valoarea ridicata, multi oameni nu fac acest lucru. Mai exista si acei priprietari de masini, printre care puteti fi si dumneavoastra, care nu fac diferenta intre o imbunatatire a masinii si un service intreg.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul BMW Seria 6 spionat la 260 km/h
Noutati-auto

Noul BMW Seria 6 cabriolet a fost spionat in timpul testelor pe o autostrada din Germania. Se pare ca germanii testeaza momentan trei examplare.

Imagini (0) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Informatii despre BMW
Utile

BMW - sau Bayerische Motoren Werke - este un lider in industria constructoare de masini, fiind considerata una dintre cele mai sigure masini de lux existente. Cu o istorie lunga, inceputa in 1916, BMW a suferit o serie de schimbari si continua sa impresioneze consumatorii.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Noul BMW Seria 5 tunat de Hamann
Noutati-auto

Hamann a realizat un pachet de tuning pentru noul BMW Seria 5 sedan. Acesta consta intr-un kit aerodinamic si mic imbunatatiri mecanice.

Imagini (20) Data: 9 August 2010 Comentarii (1)

Supercarul BMW EfficientDynamics intra in linie dreapta
Noutati-auto

Autobild afirma ca productia BMW EfficientDynamics, si probabil, a unei versiuni M derivate din acesta, sunt iminente.

Imagini (19) Data: 4 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1757 :: 18.87MB