No SSO cookie
BMW Seria 5 GT by Trussardi
Noutati-auto

Trusardi doreste sa-si aniverseze centenariul intr-un mod inedit. Italienii au creat o editie limitata a modelului BMW Seria 5 GT, iar tema aleasa este pielea de inalta calitate si manusile Trusardi.

Imagini (12) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

AC Schnitzer va prezenta la Geneva un BMW Seria 5 de 540 CP
Noutati-auto

AC Schnitzer este este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani. Acesta va prezenta saptamana viitoare la Geneva doua modele inedite, un Z4 extrem de economic si acest BMW Seria 5 de 540 CP.

Imagini (3) Data: 25 February 2011 Comentarii (1)

BMW Seria 5 M Sport Package tunat de Hamann
Noutati-auto

Hamann este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si a reusit mereu sa realizeze pachete de tuning care combina design-ul deosebit cu o performanta de invidiat. Cea mai recenta creatie este bazata pe noul BMW Seria 5 M Sport Package.

Imagini (15) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

Iata noile modele BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet facelift!
Noutati-auto

BMW a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet. Modelul bavarez a primit o serie de imbunatatiri minore la interior si exterior, dar nici o imbunatatire din punct de vedere al motorizarilor.

Imagini (32) Data: 16 December 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Iata noul BMW Seria 1 M Coupe!
Noutati-auto

BMW a lansat o serie de informatii si imagini oficiale cu noul Seria 1 M Coupe, cel mai puternic Seria 1 creat vreodata, dar si cel mai mic model modificat de catre divizia M. Bavarezii doresc sa prezinte similaritatea dintre noul model si vechiul M3 E30 din 1988.

Imagini (73) Data: 10 December 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 3 Coupe tunat de Prior Design
Noutati-auto

Tunerul german, Prior Design a realizat un nou pachet aerodinamic pentru modelul BMW Seria 3 Coupe E92. Acesta se aseamana foarte mult cu cel realizat de BMW pentru modelul M3.

Imagini (10) Data: 17 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul BMW Seria 1 M Coupe testat de Chris Harris
Noutati-auto

Revista Evo a lansat un nou video in care jurnalistul Chris Harris testeaza noul BMW Seria 1 M Coupe, cel mai mic model realizat de divizia M. Noul Seria 1 M Coupe va fi dotat cu un propulsor supraalimentat de 3.0 litri cu sase cilindri. Acesta dezvolta o putere maxima de 350 CP, iar tractiunea va fi una spate.

Imagini (1) Data: 4 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 6 tunat de CLP Automotive
Noutati-auto

Lansarea noului BMW Seria 6 se apropie cu pasi repezi, iar tunerul CLP Automotive a decis ca vechiul model poate fi imbunatatit, inainte sa fie inlocuit oficial. Tunerul german a lansat un pachet numit MR 600 GT.

Imagini (15) Data: 18 October 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 5 – cinci stele la noile teste de impact din USA
Noutati-auto

Primele rezultate ale noilor teste NCAP au fost anuntate de Administratia Nationala pentru Securitatea Traficului pe Autostrazi. Noua gama BMW Seria 5 a fost unul dintre cele doua modele recompensate cu calificativul general de cinci stele in primele teste de impact desfasurate de Administratia Nationala pentru Securitatea Traficului pe Autostrazi dupa Programul de Evaluare a Automobilelor Noi (New Car Assessment Program / NCAP).

Imagini (1) Data: 12 October 2010 Comentarii (0)

Noul BMW Seria 5 tunat de AC Schnitzer
Noutati-auto

AC Schnitzer a realizat un pachet complet pentru noul BMW Seria 5 F10. Tunerul german a ales sa modifice modelul 530d, iar celelalte modele urmeaza a fi modificate in viitorul apropiat.

Imagini (15) Data: 10 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1389 :: 15.28MB