No SSO cookie
BMW X3 a intrat pe piata româneasca
Noutati-auto

Automobile Bavaria, importator al mărcilor BMW, Rover, Land Rover, Mini şi MG, a lansat în Romania noul BMW X3. Alături de acest model, compania mai are în plan lansarea altor patru modele 2004, X5 Facelift, Seria 6 Cabrio, Seria 1 şi Mini Cabrio, miza vânzărilor din acest an fiind de 700 de unităţi, faţă de 424 de automobile BMW livrate anul trecut.

Imagini (0) Data: 27 January 2004 Comentarii (0)

Cel mai negru BMW din lume: BMW X6 Vantablack
Noutati-auto

În septembrie, Salonul Auto de la Frankfurt va reprezenta scena pe care are loc premiera mondială a celei de-a treia generaţii BMW X6, automobilul care a pus bazele segmentului Sports Activity Coupé în urmă cu 12 ani. La eveniment BMW va prezenta şi un unicat spectaculos vopsit în nanostructura Vantablack® VBx2 care evidenţiază perfect limbajul de design expresiv şi apariţia puternică, dominantă şi încrezătoare a noului BMW X6.

Imagini (27) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

BMW Vision iNEXT are premiera mondială la Los Angeles
Noutati-auto

BMW Vision iNEXT oferă o perspectivă asupra viitorului mobilităţii personale. Cel mai recent Vision Vehicle creat de BMW Group simbolizează începutul unei noi ere a plăcerii condusului - şi are premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Imagini (12) Data: 15 December 2018 Comentarii (0)

Pilotul oficial BMW Bruno Spengler a stabilit un nou record pe Shanghai International Circuit cu noul BMW M5
Noutati-auto

Noul BMW M5 şi-a demonstrat proprietăţile dinamice remarcabile şi combinaţia perfectă de lux şi sportivitate pe "Shanghai International Circuit". Pilotul oficial BMW Bruno Spengler a stabilit un nou record pentru sedanuri de serie, oprind cronometrul după 2:22,828 la capătul unui tur pe circuitul de Formula 1 de la periferia metropolei chineze.

Imagini (4) Data: 24 December 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noile BMW i8 Roadster şi BMW i8 Coupé
Noutati-auto

Se deschide un nou capitol în povestea de succes a BMW i8, ca versiune actualizată a modelului cu 2+2 locuri - cel mai vândut automobil sport plug-in hybrid din lume de la lansarea sa în 2014.  Debutează o versiune mai spectaculoasă şi mai emoţională – noul BMW i8 Roadster – un model decapotabil cu două locuri, cu soft top acţionat electric.

Imagini (33) Data: 13 December 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: BMW M3 CS
Noutati-auto

După debutul BMW M4 CS în aprilie, care a deschis acest nou segment de modele M, BMW M3 CS este al doilea model care poartă acest indicativ.

Imagini (17) Data: 11 November 2017 Comentarii (0)

Automobile Bavaria Group a înregistrat în anul 2016 o creştere cu 37 millioane euro a cifrei de afaceri
Noutati-auto

Veniturile Automobile Bavaria Group au crescut cu 37%, volumul vânzărilora crescut cu 45% iar serviciile post-vânzare cu 13%.Automobile Bavaria Group deţine o cotă de piaţă de 66%, pentru vănzărileBMW şi de 92% pentru marca MINI în România.

Imagini (35) Data: 2 February 2017 Comentarii (0)

Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație
Noutati-auto

Volvo Cars a anunțat mai multe actualizări importante pentru automobilele sale din seria 90, oferind noi îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea, sistemul de propulsie și conectivitatea.

Imagini (25) Data: 29 November 2016 Comentarii (0)

Strategia pe termen mediu și lung a BMW Group
Noutati-auto

BMW Group va extinde gama de produse BMW i, iar noi modele din clasa de lux se vor lansa pentru cele mai profitabile segmente

Imagini (8) Data: 17 March 2016 Comentarii (0)

Eveniment: 150.000 BMW-uri livrate la BMW Welt
Noutati-auto

De curând, BMW Welt a avut parte de un moment aniversar, pentru că a fost livrat automobilul cu numărul 150.000 de la deschiderea edificiului în 2007

Imagini (0) Data: 28 December 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2297 :: 19.1MB