No SSO cookie
VIDEO: Drifturi la Baneasa Shopping City
Noutati-auto

Niciun event auto nu este mai gustat, de catre public, decat un show cu drifturi.

Imagini (0) Data: 16 May 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Weekend incendiar la Baneasa: Dani Ungur demo
Noutati-auto

Ce e un show auto fara un Subaru? Stim doar cum arata un show cu un Subaru Impreza WRX STI si Dani Ungur la volanul sau!

Imagini (0) Data: 16 May 2011 Comentarii (0)

Pasajul Baneasa - o continua pauza
Editoriale

Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!

Imagini (3) Data: 20 July 2009 Comentarii (0)

Salonul International de Automobile Bucuresti se va deschide pe 26 septembrie la Romaero Baneasa
Noutati-auto

Prima ediţie a Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB), care va avea loc între 26 septembrie şi 5 octombrie, se va desfăşura la Romaero Băneasa, beneficiind, în acest an, de condiţii superioare de expunere, de o amploare mai mare şi mai bună vizibilitate în cadrul internaţional, a declarat, într-o conferinţă de presă, Thierry Hesse, reprezentantul părţii franceze a companiei AMC-APIA Expo, organizatoarea expoziţiei.

Imagini (0) Data: 27 February 2003 Comentarii (0)

Volkswagen ID.3 1ST vine în premieră în România
Noutati-auto

Ediția limitată a noului Volkswagen ID.3, ID.3 1ST, vine în premieră în România, la două luni de la lansarea oficială de la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt. Noul ID.3 1ST se va afla în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie la parterul centrului commercial Băneasa Shopping City, în București, fiind disponibil publicului larg.

Imagini (0) Data: 28 November 2019 Comentarii (0)

Premieră Rolls-Royce Dawn în România
Noutati-auto

Cel mai mare showroom BMW din sud-estul Europei, Automobile Bavaria Băneasa, a împlinit zece ani de la inaugurare. Cu această ocazie Automobile Bavaria, dealerul care deţine singurul service Rolls-Royce din regiune, a prezentat în premieră naţională cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn

Imagini (32) Data: 21 October 2016 Comentarii (0)

BMW i3 și i8, disponibile în România
Noutati-auto

România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial, iar de acum primele comenzi pentru modelele BMW i3 şi BMW i8 pot fi efectuate   Cu începere din 16 noiembrie 2015, România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial şi astfel poate primi comenzi oficiale pentru modelul electric BMW i3 şi modelul plug-in hybrid sportiv BMW i8. Demersul marchează startul unui pachet extins de programe şi servicii, BMW 360, care să susţină dezvoltarea pie ței de automobile electrice în România. Reţeaua de dealeri autorizaţi include două centre, în Bucureşti (prin Automobile Bavaria Băneasa) şi Iaşi (prin APAN Motors).

Imagini (27) Data: 16 November 2015 Comentarii (0)

Suzuki expune toată gama de modele la SAB&A
Noutati-auto

La ediția a 13-a a Salonului Auto București & Accesorii, Suzuki va expune toată gama de modele disponibilă în România. Programat în perioada 1 – 11 octombrie 2015, Salonul Auto București & Accesorii va avea loc în cadrul complexului Romaero Băneasa.

Imagini (0) Data: 29 September 2015 Comentarii (0)

Ţiriac Auto prezintă peste 40 de modele la Salonul Auto Bucureşti 2014
Noutati-auto

Ţiriac Auto participă la Salonul Auto Bucureşti, desfăşurat în perioada 23 octombrie - 2 noiembrie, în incinta complexului Romaero Băneasa. Dispunând de un spaţiu generos de desfăşurare, Ţiriac Auto este cel mai mare expozant din cadrul salonului, prezentând peste 40 de modele ale mărcilor din portofoliu.

Imagini (5) Data: 23 October 2014 Comentarii (0)

Mercedes-Benz prezintă Noua Clasă A în cadrul Roadshow-ului "Pulsul unei noi generaţii” din Bucureşti
Noutati-auto

Noul Mercedes-Benz Clasa A a fost lansat astăzi în Bucureşti în cadrul Roadshow-ului "Pulsul unei noi generaţii”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 6-9 octombrie 2012. Mai multe autoturisme Noua Clasă A aşteaptă potenţialii clienţi şi iubitorii de Mercedes-Benz în fiecare zi în perioada menţionată,  între orele 10:00- 19:00, în parcarea de la Băneasa Shopping City.

Imagini (0) Data: 7 October 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2658 :: 15.33MB