No SSO cookie
Cele mai utile achizitii pentru masina
Utile

Achizitiile pentru masina si componentele pentru aceasta reprezinta unul dintre cele mai importante costuri ale acesteia. De la achizitie pana la intretinere, intregul proces nu este numai scump, ci are nevoie si ca dumneavoastra sa analizati cu atentie munca facuta, inainte de a-i plati mecanicului sau celui ce v-a facut-o. Fie ca achizitionati diferite componente pentru a o repara sau pur si simplu doriti sa schimbati aspectul masinii dumneavoastra, costurile sunt destul de ridicate.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Date despre VW Karmann Ghia
Utile

Volkswagen Karmann Ghia a fost un coupe sport produs de compania din Wolfsburg timp de 19 ani. Look-ul sportiv era dat de aspectul alungit si de anumite trasaturi luate de la alti producatori europeni de masini sport. Insa, pe sub ,,piele’’ , Karmann Ghia era aproape identic la nivelul componentelor cu VW Beetle.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Clasa E - primul test drive al simturilor
Noutati-auto

Prin intermediul noii Clase E, Mercedes-Benz mai face un pas semnificativ in ceea ce priveste siguranta si confortul celor aflati in interiorul autoturismului. Iar pentru a testa aceste doua caracteristici, Mercedes-Benz a initiat primul test drive al simturilor.

Imagini (2) Data: 4 March 2009 Comentarii (1)

Volkswagen Golf VI tunat de ABT Sportsline
Noutati-auto

Golf-ul este fara indoaiala una dintre cele mai de succes modele din clasa sa. Si daca noua generatie VI nu a venit cu nimic revolution, iata ca tunerul german ABT Sportsline vine cu un pachet de tuning ce imbunatateste atat aspectul cat si performanta celui mai vandut model de la Volkswagen.

Imagini (5) Data: 30 January 2009 Comentarii (1)

Mercedes SLC Gullwing - Speculatii in toi
Concepte

Firma germana Mercedes a facut treaba buna, deocamdata, ascunzand aspectul final al modelului SLC Gullwing!

Imagini (2) Data: 27 October 2008 Comentarii (0)

Abarth Elise incinge soselele
Noutati-auto

Fiat s-a aliat cu Lotus pentru a realiza o masina care sa incite atat din punct de vedere al performantelor ca si al aspectului

Imagini (1) Data: 6 August 2008 Comentarii (0)

Taxa auto scade in functie de vechimea si gradul de poluare al masinii
Noutati-auto

Noua varianta a taxei de poluare auto va scadea in functie de vechimea autoturismului si gradul de poluare auto, potrivit proiectului de ordonanta de modificare a taxei de poluare.

Imagini (0) Data: 4 April 2008 Comentarii (4)

Audi TT Coupe - S Line
Noutati-auto

Doua pachete S line atractive adauga o nota si mai dinamica noului Audi TT Coupe, legendarul model sportiv al marcii. Ambele ofera o serie de dotari suplimentare la nivel vizual si functional, care ajuta la imbunatatirea aspectului si performantelor masinii.

Imagini (0) Data: 16 October 2006 Comentarii (0)

Colina Motors Jeans edition
Noutati-auto

Colina Motors, distribuitor autorizat Ford, a lansat Colina Motors Jeans edition – o serie limitata de automobile Ford Focus Sport, carora li s-au adus modificari tehnice si de design exterior, destinate celor pasionati de aspectul masinii lor si de condusul sportiv.

Imagini (0) Data: 7 August 2006 Comentarii (0)

Chevrolet Euro Service în România
Noutati-auto

De la 1 septembrie 2005, clienţii care vor achiziţiona un autoturism Chevrolet vor primi gratuit pentru o perioada de 36 de luni serviciul Chevrolet Euro Service. În momentul achiziţionarii autoturismului, un manual cu descrierea detaliată a condiţiilor acestui serviciu va fi oferit clientului.

Imagini (0) Data: 2 September 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1235 :: 15.31MB