No SSO cookie
Cheia sigurantei pentru un bun inceput
Noutati-auto

Autoturismele Volvo au introdus o masina experimentala pentru a testa cel mai nou sistem in domeniul sigurantei pe strazi. Sistemul presupune atasarea centurii de siguranta precum si o cheie speciala de ignitie pentru reglarea vitezei autoturismului.

Imagini (0) Data: 19 August 2005 Comentarii (0)

Cea mai ieftina versiune Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro
Noutati-auto

Cea mai ieftina versiune a autoturismului Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro, dupa introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de unu la suta, conform modificarilor Codului fiscal, aprobate saptamana trecuta de Executiv.

Imagini (0) Data: 30 March 2005 Comentarii (0)

Noul Audi TT quattro sport - agil si puternic
Noutati-auto

TT inseamna placerea pura de a conduce. Coupé-ul captiveza soferul cu agilitatea si design-ul sau revolutionar. Audi ofera acum ceva special pentru impatimitii acestei masini sport: TT quattro sport este numele unui nou model al acestei game de success. Un automobil care imbina aspectul extravagant cu placerea pura de a conduce.

Imagini (0) Data: 1 March 2005 Comentarii (0)

Mazda MX-Crossport va fi prezentata la Detroit
Noutati-auto

MX-Crossport, conceptul ce imbina trasaturile sportive ale modelului Mazda RX-8 cu aspectul practic al vehiculelor SUV, va fi prezentat luna viitoare in cadrul Salonului auto de la Detroit. Realizat la centrul de design de la Hiroshima, MX-Crossport traseaza directiile pe care Mazda va dezvolta viitoarele modele.

Imagini (0) Data: 20 December 2004 Comentarii (0)

Fiat Panda este si "European Car 2004” – masina presei italiene
Noutati-auto

Se pare că seria premiilor acordate modelului Fiat Panda, nu s-a oprit, maşina fiind şi preferata ziariştilor din Italia. Uniunea Jurnaliştilor Auto din Italia (UIGA), cu sediul la Muzeul Autoturismului din Torino, a decis să acorde premiul "European Car 2004”, in cadrul evenimentului intitulat Ziua Motorului.

Imagini (0) Data: 9 December 2003 Comentarii (0)

Mondeo revine cu o varianta face-lift
Noutati-auto

Ford va lansa, în iulie, noua variantă face-lift a modelului Mondeo, producătorul american punând accentul pe aspectul şi dotările interioare, în defavoarea unor modificări esenţiale ale design-ului exterior, informează Auto Express.

Imagini (0) Data: 29 May 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0694 :: 18.75MB