No SSO cookie
VIDEO: Iarna face ravagii si in Colorado
Noutati-auto

Iarna s-a dovedit a fi problematica atat pentru batranul continent, cat si pentru SUA. Acest video a fost filmat in Colorado Springs, unde o strada inghetata a provocat o serie de peste 20 de accidente.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Accident bizar intr-o parcare din SUA
Noutati-auto

Acesta este unul dintre cele mai ciudate accidente posibile. Soferul dorea sa se dea jos din masina pentru a discuta cu politistii, dar a uitat sa puna frana de mana, astfel ca Priusul a mers in spate lovind masina de politie. Dupa ce a reusit sa opreasca masina, soferul a cauzat un alt accident.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Tu decizi: dormi sau conduci
Utile

Prima fraza a stirilor despre accidente uneori incepe asa: "Probabil a adormit la volan…” Accidentele mortale sau cauzatoare de rani grave pot fi prevenite cu cateva metode de revetalizare cu un obiect de cativa banuti, dar tot ma multi fabricanti incorporeaza in masina aparatura care impiedica adormitul.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Avantajele folosirii unui sistem de racire a franelor
Utile

Sistemul de racire a franelor pentru masina este absolut necesar in zilele noastre. pentru ca franele de inalta performanta inseamna temperaturi mari. Daca vrei sa racesti "lucrurile” si sa eviti posibilele daune si accidente cauzate de frane supra-incalzite, este important sa ai un sistem de racire a franelor. Sa vedem care sunt avantajele acestor sisteme.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Pregatiri pentru condus in conditii meteo dure
Utile

Daca te pregatesti din timp pentru a face fata provocarilor meteo din spatele volanului, vei putea conduce in siguranta toata iarna. Iata aici cateva sfaturi simple care pot scadea riscul de accidente chiar si pe vreme foarte rea.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Primul accident cu Ferrari 458 Italia
Noutati-auto

Noul Ferrari 458 Italia a intrat in accidentelor exotice, gratie unui eveniment petrecut in Polonia.

Imagini (4) Data: 25 May 2010 Comentarii (0)

Folosirea in siguranta a telefonului mobil in timp ce conduceti
Noutati-auto

Distragerea atentiei in timpul condusului cauzeaza mai multe accidente decat practic orice altceva, si ce poate distrage mai mult atentia decat un telefon mobil? Daca trebuie sa vorbiti la telefon in timp ce conduceti, atunci trebuie sa o faceti in siguranta. In continuare va arat cum.

Imagini (1) Data: 7 April 2010 Comentarii (0)

Cum se depaseste in siguranta
Noutati-auto

Unul dintre motivele obisnuite pentru care se intampla accidente, se datoreaza procedurilor de depasire incorecte. Va prezint cateva informatii despre cum puteti reduce probabilitatea de a va implica intr-un accident data viitoare cand depasiti.

Imagini (1) Data: 31 March 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Night racing in Gran Turismo 5
Noutati-auto

Polyphony Digital a publicat un nou trailer cu jocul video Gran Turismo 5 in care prezinta curse de noapte, supercaruri si accidente spectaculoase.

Imagini (1) Data: 11 March 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Lupta pe circuit intre Subaru Impreza si Corvette
Noutati-auto

Clipul de mai jos nu prezinta o cursa clasica in care doua autovehicule se intrec pentru suprematie. Competitia din cadrul acestei curse a mers poate un pic prea departe, iar cele doua modele ajung chiar sa se accidenteze intentionat, dupa ce se fugaresc timp de 8 minute.

Imagini (1) Data: 22 October 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1912 :: 18.87MB