No SSO cookie

Avantajele folosirii unui sistem de racire a franelor

voteaza
(0/ 0)
Avantajele folosirii unui sistem de racire a franelor
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sistemul de racire a franelor pentru masina este absolut necesar in zilele noastre. pentru ca franele de inalta performanta inseamna temperaturi mari. Daca vrei sa racesti "lucrurile” si sa eviti posibilele daune si accidente cauzate de frane supra-incalzite, este important sa ai un sistem de racire a franelor. Sa vedem care sunt avantajele acestor sisteme.

 
 

Franarea vehiculului: un sistem de racire te poate ajuta in imbunatatirea franarii vehiculului tau. Sistemul se poate adapta la bara masinii tale, imbunatatind atat sistemul de franare, cat si aspectul masinii. Sistemul de racire poate preveni uzura, in special daca ai instalate frane mari care tind sa ridice temperatura repede. Caldura acumulata poate miscora durata de viata a franelor tale, supra-incalzind etrierele si lichidul de frana.

Performanta mai buna: sistemul de racire include un ansamblu de racire a uleiului si o pompa. Acest sistem permite racirea montajului sistemului de franare, prin permiterea circularii aerului peste ansamblu, pentru a mari performanta.

Stabilitate: un avantaj marunt, dar important, al sistememlor de racire este stabilitatea suplimentara oferita controlului sistemului de franare. Daca iti doresti performanta optima, un sistem de racire poate face diferenta.

Suport pentru franele din spate: sistemele de racire pot fi folosite la remorci cu diferite ansamble, pentru a oferi suport suplimentar franelor din spate. Aceste sisteme sunt eficiente in mod particular pentru remorcile cu carlig.

Un sistem de racire a franelor ajuta la stabilizarea temperaturii rotorului, in timp ce miscoreaza cantitatea de caldura transferata la etriere si la pedale. Acest lucru ajuta la prevenirea supra-incalzirii franelor si a fierberii fluidelor, care pot cauza accidente grave si daune considerabile vehiculului tau, prin mentinerea temperaturii corespunzatoare a pedalelor de frana. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1443 :: 22.17MB