No SSO cookie
Accidentele usoare se rezolva fara politie de la 1 iulie
Noutati-auto

Persoanele care incheie o constatare amiabila in caz de accident nu vor mai plati amenzi si nici nu li se vor mai lua puncte de pe permisul de conducere, ci vor achita din anul urmator o polita de asigurari mai mare, a declarat miercuri presedintele CSA, Angela Toncescu.

Imagini (1) Data: 28 May 2009 Comentarii (0)

Top 10 Cele mai grave accidente cu supermasini
Noutati-auto

Cand ai o masina ce poate atinge viteze de sute de kilometri la ora trebuie sa fii foarte responsabil la volan. Numai ca, uneori, cand te vezi intr-o masina de genul, un Viper, sau un Enzo, cam uiti de responsabilitate si apesi pedala pana la podea. Numai ca... se poate intampla cam asa!

Imagini (10) Data: 25 November 2008 Comentarii (0)

Fond de despagubire a victimelor accidentelor rutiere cu autor neidentificat
Noutati-auto

Societăţile de asigurare autorizate vor fi obligate să contribuie la constituirea "Fondului de protecţie a victimelor străzii prin evenimente rutiere", proporţional cu volumul primelor încasate pentru acest tip de asigurare, fără ca respectiva contribuţie să depăşească 5% din valoarea primelor.

Imagini (0) Data: 2 December 2003 Comentarii (0)

Volvo lansează cel mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome din Marea Britanie
Noutati-auto

Cei de la Volvo se pregătesc de lansarea celui mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome care va începe anul viitor. Decizia vine din dorința de a accelera introducerea unei tehnologii care promite să reducă considerabil accidentele de mașină, să decongestioneze traficul de pe străzile aglomerate și să ofere șoferilor mai mult timp liber.

Imagini (10) Data: 27 April 2016 Comentarii (0)

VIDEO: Reclama oficiala Fast & Furious 6
Noutati-auto

Prima reclama oficiala a filmului Fast & Furious 6 are din plin, de toate: fete, masini, explozii si accidente.

Imagini (0) Data: 4 February 2013 Comentarii (0)

VIDEO: Sistemul de franare care te scapa de orice accident
Noutati-auto

Cei de la Volvo vin cu o inovatie in domeniul sigurantei. Ei au inventat un sistem de franare care ar putea sa impiedice accidentele.

Imagini (0) Data: 27 January 2013 Comentarii (0)

Intretinerea masinii pe timp de iarna
Noutati-auto

Suntem in plina iarna si parca tot nu realizam ca "iarna nu-i ca vara", vedem masini inzapezite la tot pasu si o multime de accidente rutiere, dar nimeni nu este dispus sa renunte la a circula cu masina proprie in favoarea transportului in comun si nici sa plece la drum lung doar daca este strict necesar.

Imagini (0) Data: 15 January 2013 Comentarii (0)

Aveti grija la carosabilul umed in aceasta toamna
Noutati-auto

A venit toamna si riscul accidentelor creste in aceasta perioada datorita conditiilor vitrege de vreme. Va invitam sa cititi mai multe si sa urmariti un material video educativ: "Asa NU"

Imagini (0) Data: 15 October 2012 Comentarii (0)

Accident teribil in Rusia
Noutati-auto

Acum cateva saptamani in Rusia a avut loc un accident teribil. Desigur, suntem obisnuiti cu accidentele soferilor rusi, dar acesta le intrece pe toate. Daca sunteti curiosi, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 June 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Un tir putea sa provoace un dezastru
Noutati-auto

Accidente auto se mai intampla, totusi, de cele mai multe ori este implicata neatentia. Neatent a fost si soferul tirului din materialul video pe care vi-l vom prezenta. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 23 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1577 :: 18.86MB