No SSO cookie

Cum se depaseste in siguranta

voteaza
(0/ 0)
Cum se depaseste in siguranta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Unul dintre motivele obisnuite pentru care se intampla accidente, se datoreaza procedurilor de depasire incorecte. Va prezint cateva informatii despre cum puteti reduce probabilitatea de a va implica intr-un accident data viitoare cand depasiti.

 
 

In mod surprinzator, unul din cele mai dificile lucruri de invatat atunci cand conduci este cum sa depasesti in siguranta un alt autovehicul. Pentru multe persoane nu conteaza daca se afla pe o strada obisnuita de oras, pe autostrada sau pe un drum de tara, acestea vor depasi cum doresc fara sa se gandeasca la siguranta lor personala, nu mai vorbim de siguranta altora care s-ar putea afla pe drum in acelasi timp. O poveste care ilustreaza acest punct de vedere este cum, chiar acum cateva zile, intram pe autostrada conducand un camion foarte mare. De fapt, acest camion era atat de mare incat ar fi de neconceput ca cineva sa nu-l poata vedea. Cu toate acestea, aparent chiar asta s-a intamplat, in timp ce un camion si mai mare a incercat sa ma scoata de pe sosea. Ce am descoperit a fi si mai surprinzator este ca modalitatea de a depasi in siguranta orice autovehicul este aceeasi, indiferent de tipul de sosea pe care te afli. Tot ceea ce conteaza este putin bun simt, putina gandire, si veti depasi in siguranta orice autovehicul.

Aveti aici niste reguli elementare pentru a putea depasi corect, in siguranta si rapid.

Partea pe care poti depasi
- in cele mai multe state din America, suntem obligati sa depasim prin partea stanga a drumului. Acest lucru este necesar pentru a mentine siguranta circulatiei. Dupa cum stim, traficul mai rapid se afla in partea stanga, in timp ce traficul mai lent se afla pe partea dreapta. Acest lucru nu se poate intampla tot timpul, pentru ca traficul mai lent se pare ca se petrece pe toate benzile, dar pe cat posibil depasiti prin partea stanga.

Semnalizarea
- Semnalizarea permite autovehicului din fata si din spate sa stie directia pe care va veti deplasa. Acest lucru ajuta la reducerea potentialelor accidente. Retineti doar, alti soferi nu pot citi gandurile, astfel ca vor dori sa stie ce aveti de gand sa faceti.

Viteza - in timpul condusului, viteza de deplasare este foarte importanta. Nu vreti niciodata sa calatoriti cu o viteza nesigura indiferent de conditiile de drum existente. Acest lucru se aplica si autovehiculelor care depasesc de asemenea. Nu mergeti prea rapid sau prea lent atunci cand depasiti, pentru ca nu doriti sa deveniti un pericol celor din jur.

Distanta de siguranta
- Depasiti doar cand aveti destul loc pentru a putea face acest lucru in siguranta. O regula este ca atunci cand un autovehicul (cum ar fi camionul mare din fata dvs.) se afla la trei secunde departare de dvs., atunci ar trebui sa va intoarceti pe banda dvs. Cu alte cuvinte, trei secunde inseamna 200 picioare departare (60 metri).   

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2376 :: 22.11MB