No SSO cookie
Ecclestone: Marele Premiu al Australiei este extrem de important
Formula 1

Bernie Ecclestone considera Marele Premiu de Formula 1 al Australiei la fel de important ca cel al statului Monaco si spune ca ar fi mare pacat daca sportul ar pierde o cursa cu o asemenea traditie si un asemenea impact.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Di Resta: Vreau sa profit de sansa mea
Formula 1

Paul di Resta a declarat ca este fericit de sansa care i s-a oferit in sfarsit de a concura in Formula 1 si ca vrea sa profite de aceasta si sa demonstreze ca merita sa faca acest pas chiar mai devreme.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Top 5 masini mai proaste decat predecesoarele lor
Noutati-auto

Conform clasamentului intocmit de COnsumer Reports, va prezentam topul celor cinci autoturisme care sunt considerate ca fiind sub nivelul celor pe care le-au inlocuit.

Imagini (12) Data: 17 March 2011 Comentarii (11)

BMW Group sustine victimele din Japonia cu 1 milion Euro
Noutati-auto

Marii producatori auto nu au ramas indiferenti fata de suferinta prin care trece poporul japonez in urma dezastrului prin care a trecut.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Petrom ieftineste de joi benzina. Pretul motorinei - neschimbat!
Noutati-auto

Se mai intampla si minuni! Dupa o succesiune de scumpiri la carburanti, Petrom va ieftini de joi benzina. E drept, scaderea e foarte mica: doar 4 bani pe litru. Pretul motorinei ramane neschimbat.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza noul Aston Martin V8 Vantage S
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar sunt primii care au reusit sa testeze noul Aston Martin V8 Vantage S. Noul supercar britanic a fost testat pe un circuit inchis pentru a putea scoate mai usor in evidenta caracterul sportiv.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul BMW i3 surprins in timpul testelor
Noutati-auto

Noul BMW i3 este unul dintre cele doua modele electrice pregatite de BMW pentru anul 2013. Noul model a fost surprins in timpul testelor de iarna din Suedia.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Audi A6 tunat de ABT Sportsline
Noutati-auto

ABT Sportsline este un tuner german specializat pe modelele grupului Volkswagen. Cea mai recenta creatie are in centrul atentiei noul Audi A6. Acesta a primit o serie de imbunatatiri estetice si mecanice.

Imagini (6) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Salonul Auto de la Shanghai promite o serie de premiere mondiale
Noutati-auto

Dezvoltarea continua a pietei auto chineze, a atras din ce in ce mai mult atentia producatorilor. Pentru a le demonstra clientilor chinezi importanta care o au, o serie de producatori auto au decis sa prezinte luna viitoare la Shanghai mai multe premiere mondiale.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Fete, masini, iar fete...
Noutati-auto

In cazul in care pozele din prima zi de salon nu au fost suficiente, ne-am gandit sa venim cu inca un "lot" pentru cei ce au suficienta atentie distributiva astfel incat sa observe si caracteristicile masinilor prezentate...

Imagini (29) Data: 2 March 2011 Comentarii (2)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1845 :: 18.83MB