No SSO cookie

Top 5 masini mai proaste decat predecesoarele lor

voteaza
(0/ 0)
Top 5 masini mai proaste decat predecesoarele lor
Noutati-auto · · 11 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform clasamentului intocmit de COnsumer Reports, va prezentam topul celor cinci autoturisme care sunt considerate ca fiind sub nivelul celor pe care le-au inlocuit.

 
 
In raportul anual intocmit de Consumer Reports, sectiunea automobile, sunt cuprinse toate masinile existente pe piata. Si este normal sa credem ca un produs de ultima generatie este mai fiabil, sau mai bun decat cel precedent. Iata insa ca nu este tocmai asa.
Consmuer reports indica sase modele de ultima generatie care au primit punctaje substantial mai mici decat predecesoarele lor.



In varful topului negativ se afla Volkswagen Jetta, o masina care a intampinat o multime de critici din partea mass-mediei, odata cu lansarea modelului redesenat, adica de pe la mijlocul anului 2010. Critici in mare parte ignorate, daca e sa luam in calcul cifrele de vanzari ale modelului, care se afla intr-o continua crestere.
Urmatoarele modele care se situeaza sub predecesoarele lor sunt Honda Odyssey, Toyota 4Runner, Toyota Sienna, Mercedes-Benz E350 si BMW X5.


Consumer Reports indica insa un amanunt demn de luat in seama. Faptul ca aceste modele nu au intrunit un anume numar de puncte, nu le transforma in epave. De aceea, citam:

Unele modele, precum Honda Odyssey, Mercedes-Benz E350 si Toyota Sienna, sunt in continuare masini foarte bune, pe care le recomandam. Insa ele nu se mai ridica la standardele impuse si stabilite de generatiile anterioare ale modelelor in cauza. Altele insa, precum BMW X5, Toyota 4Runner si Volkswagen Jetta sunt niste mari dezamagiri.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (11)

scris de Anonim

Corvin - daca as avea un angajat ca tine si ar raspunde in felul acesta unui cititor.. l-as zbura pe loc.

scris de Anonim

Observ ca nimeni n-a inteles ideea principala. Studiul a fost facut de Consumer Reports, care este firma sau ce-o fi, din America (SUA). Ei bine, Avand in vedere faptul ca cele mai comercializate masini, sunt masinile nemtesti, japoneze etc etc ... asta inseamna ca SUA unde se situeaza ? La fund, nu ? Trebuie sa faca si ei o "constatare" pentru a-si promova masinile la anumite categorii ? Nu ? Si atunci, lovesc in categoriile din care fac parte masinile respective. Nu s-a gandit nimeni la faptul ca astea pot fi unele din cele mai bine vandute masini ? Ia ganditi-va ;)

scris de Anonim

Greu de inteles de unde pana unde noua Jetta sau X5-ul ar fi o 'mari dezamagiri'- prima e pe piata doar de cateva luni,mult prea putin pentru concluzii,e mai aratoasa,mai spatioasa,o parte din motoare s-au pastrat,deci?! ; iar bmw-ul are ,fata de prima generatie, un sistem de tractiune integrala mai performant, motoare mai puternice, o calitate a interiorului superioara,etc. asa ca,excluzand criterii de baza ca fiabilitatea si performanta, ce ramane sa traga atat de greu incat sa le trimita la 'mari dezamagiri'?

scris de Anonim

@max, probabil de aceea nu o sa fiu niciodata angajatul tau, iar tu nu vei putea niciodata sa-ti permiti angajati ca mine.

scris de Anonim

daca autorul articolului ar fi fost in apropierea unui e-class nou poate ar fi putut sa prezinte o parere despre el ...dar nu prea cred ca a vazut altceva decat poze asa ca ...asteptam argumentele pentru care aceste masini sunt mai proaste nu povesti spuse de un grup de savanti americani ...

scris de Anonim

Total de acord cu Jetta. Eu am o Jeta din 2008 si are 140hp, si toate imbunatatirile, la capacitate cilindrica de 1.4 TSI. De ce mi-as cumpara o masina de 90hp?

scris de Anonim

Dacă ar avea vreo relevanta pentru piaţa din România, as înţelege scopul acestui articol. Studiul e făcut in state, pe Masini ce se comercializeaza in mare parte, sau doar pe piaţa din SUA. Piaţa din România nu prea contează pentru piaţa din România....

scris de Anonim

Mda...daca si astea sunt mari dezamagiri ce sa mai zicem de Loganurile noastre. :))

scris de Anonim

foaie verde trei castane abureli si avioane...

scris de Anonim

Stimata domnisoara/doamna, Consumer Reports va spune ceva? Daca nu, cautati pe Goagal si va lamuriti. Cand citezi Consumer Reports este suficient. Nu mai este nevoie de niciun argument suplimetar. Iar definitia aia era: orice afirmatie trebuie argumentata ca sa aiba valoare, nu pentru credibilitate.

scris de Anonim

Care sunt argumentele acestui clasament? Nu vad de ce sunt aceste masini o dezamagire, atata timp cat nu prezentati si ce v-a facut sa scrieti acest lucru. O afirmatie trebuie demonstrata sau macar argumentata ca sa aiba credibilitate.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4858 :: 17.8MB