No SSO cookie

BMW Group sustine victimele din Japonia cu 1 milion Euro

voteaza
(0/ 0)
BMW Group sustine victimele din Japonia cu 1 milion Euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marii producatori auto nu au ramas indiferenti fata de suferinta prin care trece poporul japonez in urma dezastrului prin care a trecut.

 
 
BMW Group isi arata solidaritatea cu victimele catastrofelor naturale din Japonia. Compania pune la dispozitie 1 milion de Euro, suma care va fi impartita in mod egal intre doua organizatii umanitare: "Save the Children" si "Crucea Rosie Japonia". Aceasta suma va fi folosita atat pentru ajutorul imediat, cat si pentru sustinerea reconstructiei pe termen mediu. De asemenea, angajatii companiei au posibilitatea sa contribuie la donatiile catre cele doua organizatii.


"Suntem cu totii afectati de suferinta incredibila cauzata de aceasta catastrofa," a declarat Dr. Norbert Reithofer, Presedinte al Consiliului Director BMW AG. "Gandurile noastre sunt alaturi de poporul japonez."


BMW Group a rechemat deja cei 50 de angajati germani din Japonia. De asemenea, compania ii sustine cei 800 de angajati locali cu actiuni concrete. In Japonia, a 7-a piata ca importanta pentru BMW, compania este prezenta cu un importator propriu de mai bine de 30 de ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1497 :: 22.11MB