No SSO cookie

Ecclestone: Marele Premiu al Australiei este extrem de important

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone: Marele Premiu al Australiei este extrem de important
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone considera Marele Premiu de Formula 1 al Australiei la fel de important ca cel al statului Monaco si spune ca ar fi mare pacat daca sportul ar pierde o cursa cu o asemenea traditie si un asemenea impact.

 
 
Bernie Ecclestone i-a dat dreptate presedintelui FIA, Jean Todt, si a declarat ca Marele Premiu de Formula 1 al Australiei este extrem de important pentru sport si ca i-ar parea extrem de rau daca aceasta cursa ar iesi din calendarul ''Marelui Circ''.

Declaratiile mogului F1 vin la doar putin timp dupa ce tot acesta spusese ca este pregatit sa rezilieze contractul cu organizatorii de la Melbourne, daca acestia vor dori acest lucru.

'' Australia este la fel de importanta ca Marele Premiu al statului Monaco. '' s-a grabit acum sa declare Ecclestone, care a adaugat si ca '' face parte din campionatul mondial de foarte multa vreme si ar fi mare pacat daca am pierde un eveniment cu asemenea traditie''.

Cu toate acestea, Ecclestone a declarat ca organizatorii australieni nu vor fi obligati sa prelungeasca actuala intelegere cu Formula 1, daca nu-si vor dori acest lucru si ca ''daca produsul va fi prea scump pentru ei, atunci pot sa nu-l cumpere''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0834 :: 17.78MB