No SSO cookie

Di Resta: Vreau sa profit de sansa mea

voteaza
(0/ 0)
Di Resta: Vreau sa profit de sansa mea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Paul di Resta a declarat ca este fericit de sansa care i s-a oferit in sfarsit de a concura in Formula 1 si ca vrea sa profite de aceasta si sa demonstreze ca merita sa faca acest pas chiar mai devreme.

 
 
Scotianul Paul di Resta a recunoscut ca simte putina invidie fata de Sebastian Vettel sau Lewis Hamilton, dar ca nu regreta niciun pas din cariera sa de pana acum si doreste sa se concentreze pe viitorul sau si pe sansa care i-a fost in sfarsit acordata in Formula 1.

Di Resta, in varsta de 24 de ani, a concurat atat impotriva lui Vettel, cat si a lui Hamilton in divizii inferioare ''Marelui Circ'', reusind chiar sa-i invinga pe cei doi in mai multe randuri. De altfel, britanicul a reusit acum cinci ani sa obtina titlul in Formula 3, depasindu-l pe Vettel cu 11 puncte, cei doi concurand pentru aceeasi echipa.

In ciuda acestor rezultate foarte bune in anii junioratului, Di Resta nu a avut parte de cea mai usoara ascensiune, fiind nevoit sa petreaca nu mai putin de patru sezoane in campionatul de turisme DTM, inainte de a fi semnat de echipa de Formula 1 Force India, in timp ce fostii sai adversari au devenit campioni mondiali in F 1 de foarte devreme.

Cu toate acestea, Di Resta declara acum ca nu regreta perioada petrecuta in DTM, pe care o caracterizeaza drept extrem de distractiva si frumoasa si ca doreste sa priveasca numai in viitor si sa profite la maxim de sansa care i s-a oferit. Scotianul a mai recunoscut ca a avut momente in care a incetat sa mai creada ca o sa faca pasul spre elita si in care i-a invidiat foarte tare pe cei carora li s-a oferit sansa de a concura in Formula 1 mult mai devreme decat lui.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0894 :: 17.78MB