No SSO cookie

Noi accesorii M Performance şi John Cooper Works Tuning

voteaza
(0/ 0)
Noi accesorii M Performance şi John Cooper Works Tuning
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW îşi extinde portofoliul de componente M Performance din gama de Accesorii Originale BMW, iar MINI va prezenta noile game de accesorii originale, diferenţiate în trei “caractere de design”, la Salonul Auto de la Essen (29.11-07.12.2014).

 
 

Noile accesorii M Performance

Noile componente BMW M Performance pentru BMW X3 şi BMW X4, BMW M3, BMW M4 Coupé şi BMW M4 Cabriolet oferă acestor modele o latură sportivă şi mai pronunţată. Pe lângă elemente atractive de design pentru interior şi exterior, gama include şi accesorii pentru un plus de performanţă şi amplificarea caracterul emoţional al acusticii motorului. Astfel, datorită noilor accesorii, numărul total de accesorii BMW M Performance ajunge la peste 1200 de repere.

Volanul BMW M Performance îmbrăcat în Alcantara are cusături contrastante în cele trei culori BMW M, decoraţiuni din carbon şi Race Display, precum şi sprijin pentru degetul mare, dar şi o pereche de butoane care sunt utilizate pentru activarea modurilor Efficient Dynamics, Sport şi Race. Conducătorul poate utiliza afişajul integrat în partea superioară a volanului pentru a vedea, printre altele, semnalele de schimbare a treptelor sau datele privind acceleraţia laterală sau longitudinală. Modul Sport oferă acces conducătorului la funcţia cronometru cu afişare în ore, minute şi secunde. În timpul sesiunilor pe circuit, modul Race permite afişarea şi stocarea timpilor pe fiecare tur, în minute, secunde şi sutimi de secundă sau timpul de acceleraţie pentru sfertul de milă. De asemenea, sunt stocare viteza maximă şi nivelul maxim al acceleraţiei laterale sau longitudinale pentru cele mai recente 50 de tururi parcurse.

Kitul de putere BMW M Performance dezvoltat pentru BMW X3 xDrive30d şi BMW X4 xDrive30d oferă o creştere semnificativă a performanţelor. Printre aceste componente se numără unitatea de control a gestiunii electronice a motorului, care a fost adaptată special pentru motorul diesel de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo. Aceasta contribuie la obţinerea unor caracteristici de performanţă semnificativ mai sportive, dar fără vreo modificare a consumului şi emisiilor.

Un sistem de evacuare BMW M Performance cu supapă, al cărui mod de operare este telecomandat print tehnologie Bluetooth, este disponibil exclusiv pentru BMW X4 xDrive35i. Pe lângă modul Sport, conducătorii pot opta şi pentru modul Track, conceput pentru utilizare exclusivă pe circuit, livrând unui sunet mai grav şi mai orientat spre performanţă. Sistemul din oţel inoxidabil dispune şi de ornamente trapezoidale, din crom, pentru ţevile de eşapament, în designul favorit al modelelor BMW cu motor V8. Ornamentele BMW M Performance pentru ţevi duble, tot din crom, sunt disponibile şi pentru BMW X4 xDrive20d, BMW X3 sDrive18d şi BMW X3 xDrive20d.

BMW M Performance Drive Analyser, disponibil pentru toate modelele BMW cu începere de la gama anului 2011, permite clienţilor să-şi analizeze stilul de condus cu o precizie impresionantă. Indiferent că persoana de la volan îşi urmăreşte timpii pe fiecare tur de circuit sau pur şi simplu conduce de la A la B pe şosea, acest instrument nou înregistrează toate datele dinamice. BMW M Performance Drive Analyser constă dintr-un stick pentru conectarea la mufa On-Board Diagnostic (OBD), precum şi dintr-un software sub forma unei aplicaţii pentru smartphone-uri şi tablete cu sistem Android sau iOS. Conexiunea între automobil şi stickul OBD se realizează prin Bluetooth. În acelaşi timp, suportul Click & Drive al automobilului permite ataşarea cu uşurinţă a smartphone-ului pe parbriz. Toate măsurătorile, precum viteza automobilului, treapta de viteză utilizată într-un anumit moment, utilizarea acceleraţiei şi a frânei, o serie de date pentru motor şi chiar acceleraţia laterală, sunt stocate direct în smartphone/tabletă şi pot fi accesate în orice moment.

 

Noile accesorii John Cooper Works Tuning

Oferta completă de accesorii John Cooper Works Tuning, disponibilă şi în România, include şi o serie de opţiuni pentru îmbunătăţirea performanţei, toate testate pe mai multe circuite, inclusiv faimosul Nürburgring:
- Kit de putere şi cuplu disponibil pentru MINI Cooper S (3 şi 5 uşi). Aceasta îmbunătăţeşte performanţele generale ale motorului ridicând puterea la 211 CP (de la 192CP) şi 300 Nm (de la 280 Nm). Plusul de performanţă este asigurat în contextul unor cifre comparabile de consum şi emisii.
- Şasiu sport John Cooper Works. Acesta este disponibil numai pentru versiunea în 3 uşi şi asigură o îmbunătăţire a agilităţi şi manevrabilităţii modelului pe care este instalat. Sistemul premite reglarea înălţimii între 10 mm şi 30 mm pentru schimbarea centrului de greutate în funcţie de condiţiile de drum. Pachetul iese în evidenţă vizual prin setul de arcuri roşii pentru suspensia faţă.
- Kit aerodinamic John Cooper Works.
- Kit de frâne John Cooper Works.

Încă de la lansare, alături de opţiunile clasice de personalizare, clienţii noi generaţii de MINI au la dispoziţie game de accesorii personalizate, numite „caractere de design”: John Coper Works Pro, Vivid Green şi Speedwell Blue. Acestea se diferenţiază puternic prin stil – John Cooper Works Pro are o abordare sportivă, Vivid Green este strălucitor, funky şi extrovertit, iar Speedwell Blue urmăreşte o linie clasică şi elegantă, preluând numele unei nuanţe de culoare a modelelor Mini Clasic.

Accesoriile din noua linie de design John Cooper Works Pro reprezintă modalitatea perfectă de exprimare a potenţialului sportiv. Automobilul prezentat la Essen este echipat cu spoilerul spate John Cooper Works Pro şi difuzorul spate John Cooper Works Pro cu splitere şi prize de aer laterale care contribuie la îmbunătăţirea proprietăţilor aerodinamice ale automobilului. Aspectul dinamic este completat de alte accesorii pentru exterior din pachetul de design John Cooper Works Pro, printre care se numără capacele pentru oglinzi retrovizoare, elemente de decor personalizate pentru semnalizatoarele laterale, inelele decorative Black Line pentru faruri şi stopuri, autocolant cu steagul în carouri pe acoperiş şi setul decorativ pentru partea laterală cu design cu steag în carouri şi număr de start 37, acelaşi număr de pe maşina echipajului Paddy Hopkirk / Henry Liddon care obţineau  în 1964 prima victorie Mini în Raliul Monte Carlo.

La Essen Motor Show va fi prezentat şi un model Vivid Green MINI 3 uşi, cu elemente de design câştigătoare ale premiului iF 2014 pentru design de produs.

Aceasta oferă accesoriilor un aspect proaspăt şi tineresc, cu linii atractive de culoare verde crud pe un fundal negru. Combinaţia prezentată la Essen include o grafică a acoperişului şi benzi laterale, elemente de decor personalizate pentru semnalizatoarele laterale şi capace pentru oglinzile retrovizoare - toate în stilul Vivid Green. În interior se disting pragurile de intrare iluminate, capacul pentru oglinda retrovizoare din interior, covoraşele textile, elementele parasolare pentru geamurile laterale spate şi lunetă, precum şi o husă de protecţie universală în acelaşi stil. Selecţia de accesorii Vivid Green include şi scaun MINI Junior - disponibil în trei versiuni diferite pentru a fi adaptat la înălţimea copilului, covoraşe "all-weather", capac pentru cheie şi breloc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4438 :: 17.84MB