No SSO cookie

Audi A7 Sportback h-tron quattro

voteaza
(0/ 0)
Audi A7 Sportback h-tron quattro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

A7 Sportback h-tron quattro utilizează un puternic și sportiv sistem de propulsie electric cu pile de combustibil pe post de sursă de energie, în combinație cu o baterie hibridă și un motor electric suplimentar amplasat în partea posterioară.

 
 

Acoperă distanțe peste 500 de kilometri cu un singur plin, iar sistemul său de evacuare emite doar câteva picături de apă. Această configurație face ca modelul fără emisii, Audi A7 Sportback h-tron quattro, să fie un adevărat model quattro grație puterii de 231 CP. Între punțile față și spate nu există nicio conexiune de tip mecanic. Specific modelelor e-quattro, A7 Sportback h-tron quattro prezintă un management complet electronic pentru distribuția cuplului motor.

În modul bazat pe pile de combustibil, modelul A7 Sportback h-tron quattro are nevoie de aproximativ un kilogram de hidrogen pentru a acoperi distanța de 100 km – conținutul energetic al acestuia fiind echivalent cu cel oferit de 3,7 litri de benzină. Capacitatea rezervorului asigură o autonomie de peste 500 kilometri.

Similar unui vehicul echipat cu motor cu ardere internă, realimentarea rezervorului durează până la aproximativ trei minute. Autonomia este extinsă cu până la 50 kilometri de o baterie cu o capacitate de 8,8 kWh, ce poate fi reîncărcată prin funcția de recuperare a energiei sau, alternativ, prin conectarea la priză. Din postura de plug-in hybrid, A7 Sportback h-tron quattro va beneficia de o rezervă ce oferă o crucială autonomie suplimentară.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2860 :: 17.81MB