No SSO cookie

Noul Mercedes-Maybach Clasa S

voteaza
(0/ 0)
Noul Mercedes-Maybach Clasa S
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un nou model bazat pe emblematicul Clasa S a fost dezvăluit oficial de curând. Este vorba despre Mercedes-Maybach S600, prezentat săptămâna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles şi la Salonul Auto de la Guangzhou. Este cu 200 mm mai lung faţă de versiunea cu ampatament mărit a Clasei S, măsurând 5.453 mm în lungime şi oferind chiar mai mult spaţiu pentru pasageri decât Clasa S, ampatamentul acestuia fiind de 3.365 mm.

 
 

Interiorul este descris de oficialii mărcii ca având “cel mai înalt nivel de personalizare dintre toate modelele Mercedes-Benz” şi conţine piele de lux, diferite metale şi lemn din abundenţă.

Sub capota modelul german se află un motor V12 de 6,0 litri, cu 530 CP şi 830 Nm cuplu. Cu o cilindree de 5.980 cmc, cuplul maxim este disponibil de la 1.900 rpm.

Motorul biturbo din Mercedes-Maybach S500 generează 455 CP dintr-o cilindree de 4.663 cmc, cu un cuplu de 700 Nm. Consumul anunţat pentru acesta este de 8,9 l / 100 km, iar emisiile de CO2 vor fi de 207 g / km. Mercedes-Maybach S500 4MATIC va fi disponibil din iunie 2015.

Maşina este propusă spre a fi vândută începând din februarie 2015. Se pare că preţurile vor fi cu 15.000 – 20.000 euro mai mari faţă de versiunea Clasei S cu ampatament mărit, ceea ce ar însemna că în România preţul de pornire ar fi undeva sub 200.000 euro, inclusiv TVA.

14c1381_02

 

În interior s-a lucrat mult la reducerea zgomotului exterior produs de vânt şi de rulare şi în spate, în ciuda suprafeţelor vitrate de dimensiuni generoase, este unul dintre cele mai silenţioase modele din lume.

Cu valoarea de 0,26 a coeficientului aerodinamic, Mercedes-Maybach Clasa S menţine poziţia de lider a brand-ului în domeniul aerodinamicii.

La mai mult de un an de la opriea producţiei mărcii Maybach, nou lansatul Mercedes-Maybach a fost modificat semnificativ faţă de modelul de serie, beneficiind de un plafon reproiectat, cu o înălţime mult mai mare faţă de Clasa S LWB, ceea ce contribuie la adăugarea a 150 kg în plus la greutatea modelului.

Interiorul este pe placul celor mai pretenţioşi cumpărători, plasticul fiind aproape inexistent, fiind acoperite cu piele chiar şi ramele geamurilor sau bordul.

14c1171_082

 

Se preconizează că aceasta este singura maşină modificată din gama Mercedes-Benz, neexistând în viitor planuri pentru alte modele Mercedes-Maybach.

Concurenţii direcţi ai modelului nou lansat sunt Bentley Flying Spur şi Rolls-Royce Ghost.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7478 :: 17.84MB